- 24 Mart 2019
- 4
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Basakkadini06
Gûvenilir telefon üzerinden bakım bakım yapan bildiginiz bir hoca var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonlami bakim yaptirdin nosu varmıFalcı beni bı adama yonlendirdi ama tezgah mi yoksa bildi mı bende bilemedim. Adam bildi. Artık günahı onların boynuna.
He telefonla baktıTelefonlami bakim yaptirdin nosu varmı
Bulabildiniz mi merak ettimGûvenilir telefon üzerinden bakım bakım yapan bildiginiz bir hoca var mi?
Bencede sana katılıyorum iyi yapmışsınDm ile soran arkadaşlar oluyor, beni falcı yönlendirdi ve ben bı tezgah olduğunu düşünüyorum, adamın numarasını sildim.
Benim bildiğim birisi var mardinli kendisi ve gayet güzel bakıyor istersen telini paylasırım senin ileGûvenilir telefon üzerinden bakım bakım yapan bildiginiz bir hoca var mi?
Reklam kokan hareketler bunlarBenim bildiğim birisi var mardinli kendisi ve gayet güzel bakıyor istersen telini paylasırım senin ile
Reklam kokan hareketler bunlar
[/ daha siteyi dogru düzgün kullanmayı beceremedim. Sayfaları okuyamıyorum ilk senin mesajını gördüm aklımdakini sölemek istedim kusura bakma yanlıs anlasılmıssam. İleri sayfalara gidemiyorum sürekli senin mesajın karsıma çıkınca cevap yazdım öle
bende baktırmak istiyorum nasıl bakıyor acabaHe telefonla baktı
Özelden numarasını alabilir miyim acaba bu.. Bir de ücreti ne kadarBenim bildiğim birisi var mardinli kendisi ve gayet güzel bakıyor istersen telini paylasırım senin ile