Yıldızı Düşük Olanlar Ne Yapmalı Ki?

didecinna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.050
192
73
Arkadaşlar merhaba,
annem ve ben kendilerine çok nazar değen insanlarız. Özellikle çok kişiden senin yıldızın düşük lafını duydum, inanın çok alakasız bir zamanda, sohbette vs birden fenalaşıyorum, hastalıklı bir hal alıyorum. Veya esnemeye başlıyorum, üzerime ağırlık çöküyor.
Üzerime ağırlık çöktüğü zamanlar çok sorun olmuyor.

Dün bayram ziyaretine gelenler oldu, en son amcamlar geldi, yengem ve kuzenimle çeyizlerimin hemen hemen hazır olduğunu vs konuştuk, anlattım bi'şeyler falan, gittiler, inanın 10dk geçmedi o kadar fenalaştım ki. Midem bulanıyor, başım dönüyor(zaten vertigo hastasıyım çok korkuyorum), böyle tarifsiz bir şey oldu. Annem hemen komşumuzu aradı, kesin nazar değdi gel oku melis hanım diye. Ben yatıyodum, geldi okudu, ama esnemekten okuyamıyor, sonunu getiremiyor. Neyse bitirdi de çok nazar varmış ben bile zorlandım dedi.

Ben herşeyi nazara bağlamam, fakat bu gibi durumlar olabiliyor işte. Yıldızım gerçekten düşük, nazara karşı dua vs taşırım her zaman fakat işte oluyor yine de.
Belki sizin de yıldızınız düşüktür, biliyorsunuzdur bunun yöntemini diye sizlere danışmak istedim. İnternette baktım biraz ama hangi site güvenilir bu konuda bilemedim ve dedim ki kk dan daha güvenilir neresi olabilir?

ya canım kusura bakma yanlış anlama ama ben çocukluğundan beri böyle büyütüldüğün için psikolojik bişey olduğunu düşündüm
o an beraber olduğun insanlardan kurtulmak içinde psikolojik bir durum olabilir, yani bilinçli olarak değil tabii ki de...

Ben de böyle düşünürdüm ama zaten bununla ilgili hadisler de var okudum ve daha da inandım. O nedenle danışmak istedim ama senden başka cevap veren de olmamış ya neyse:)

eğer çok çabuk nazara geliyorsan,üzerinde cevşen taşıyabilirsin,cevşen gerçekten bu konuda bir numara..
hatta şimdi gümüş kolyeleri çıkmış üzerinde nazar ayeti yazıyo,iki taraflı yuvarlak kolyeler ..
ancak bu şekilde önerim olabilir ...

Bence yanında her zaman taşıyabileceğin bir eşya ya da uğurlu olduğuna inandığın bir eşya taşıyabilirsin. Ben nazar boncuğu taşıyodum bir zamanlar daha doğrusu bilekliğim vardı sürekli takıyodum. O bile insanın psikolojik olarak koşullanmasını sağlıyor.

Benim de yıldızım çok düşük Çok nazar alırım ve bi o kadar aldığım kadar da nazarım değer:/ Nazar boncuğu taşıyabilirsin ya da bilekliğini takabilirsin hiç çıkartmamak üzere belkim faydası olur bana çok etkisi olmuyo..

Yok canım bana da etki etmiyo, dua da taşıyorum gerçi, bilemedim ki ne yapmak lazım, bu nazar çok kötü bişey çokkk..:18:

nazara bende çok inanırım ve baktırdım benim yıldızımda düşükmüş o yüzden en ufak bir göz değmesine hastalınırım başım ağrır,ağırlık çöker filan bende çok şikayetçiiyim bu durumdan sadece fiziksel olarakda değil misal üzerime aldığım herhangi bir şeye bile göz değiyor elimde kalıyor,kayboluyor,kırılıyor,yırtılıyor vs. bu da çok canımı sıkıyor o yüzden her defasında çevremdekileri uyarrmak zorunda kalıyorum maşallah! de diye alışkanlık oldu artık bende bunu huy edinmeliler artık benim ağzımdan düşmez mesela çok dikkat ederim kendim çektiğim için:-s

Nazara ben de inanıyorum,her insanın bir enerjisi var ve bu enerji diğerlerini etkiliyor iyi ya da kötü.

Benim de yıldızım çok düşük çok çabuk nazara gelirim ve çok çabuk da nazarım değer.Elimde olan bir şey değil kimseye kıskançlıkla baktığım yok ama beğenerek bir şeye bakarsam o şeyin başına bir şey geliyor mutlaka.:26:

Bi çözümü olduğunu düşünmüyorum.Evrendeki her maddenin enerjisi farklıdır.Benim enerjim de bu şekilde ve değişmez sanırım.Büyüye hiç inanmam o yüzden bunun bir çözümü yok sanırım.

başım dönüyorsa ,kirpiklerim nedensiz dökülmeye başladıysa hemen dilimde olan ezberledğim Ayetel kursiyi okuyorum nas felak okuyorum ve rahatladığımı hissediyorum.dua okudugum zaman bi ferahlık geliyor bana desem daha doğru..

ancak en ufak bişeydede kendimde hata bulmak yerıne başkalarını zan altında da bırakmıyorum.. mesela evde bişey dustu kırıldı sakarlık neticesinde ben tutupta yan komsum geldide gözü kaldıda vs demem..

bu ucuza kaçmaktır.. insanları suçlayarak hemen bi kurban edilcek koyun bulmaktır yani.. sorumluluk almamaktır.

Aynen öyle. Sürekli herkese maşallah de demeyi de sevmiyorum. Çözümü olmadığına inanmaya başlayacağım ben de :S Sırf nazardan hastalanmak da çok fena bişey yalnız, hiç sevmiyorum:S

arkadaşlar yıldız düşüklüğü ciddi birşey. çekmeyen bilemez. her işinizin ters gitmesi, devamlı başınızın ağrıması, yalnız kalmak istemek, hep depresif ağır olmak, sevgilinizle birlikteyken bile halsiz hissetmek, akrabaları aileyi çekememek, ve evet elinizdeki avcunuzdaki şeylerin pat diye kırılması düşmesi ,ilginç kazaların yaşanması.ben araba aldım 3 hafta icinde herkes ck begenip laf söyledi perte cıkardım arabayı.o kadar ilginc bir kazaydı ki. Sakarlıkları başkasına suç atarak kolaylığa kaçılmıyor maalesef. İnsanlar inanmak istemiyorlar ama ben senelerdir bıkmıs durumdayım bu halimden. Ne yapsam düzelmiyor da. çok ilginç örnekler verebilirim size maalesef zor.
ahmet maranki değişik önerilerde bulunmuş inceleyin ama yapılabilir mi bilmiyorum tabi

Hayatındaki her kötü olayı yıldıza, nazara, kadere vs bağlayamlara kişisel gelişim kitapları öneririm. O zaman yıldız da nazar da kalmaz. Hayatınızdaki aksiliklerin sorumluluğunu almayı ve bazı şeyleri düzeltmek için kendinizin çaba harcaması gerektiğini öğretir.

Nas,Felak ayetel kürsi çok güzel dualar ama bir dua var beni rahatlatıyor nrdrnse Kalem suresi son 2 ayet 40-100 arası oku bir bardak suya sonra yüzüne dök biraz kalnını içi.Allah'ın Şafi isminin hürmetine dua et.Birde kendini vererek oku.O an dikkatini dağıtacak bişey olmasın sabah namazı vaktinde okuyabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…