- 13 Nisan 2010
- 378
- 78
- 318
Doğduğum günden beri yasadigim sorunlar var. Genel olarak bir sanssizlik. Denize girsem kurur tabiri gibi. Sebepsiz hastalıklar ağrılar, herşey tamken işlerin olumsuza gitmesi, herkesin kolaylıkla ulaşabildiği sahip olabildiği şeylere benim senelerce uğraşıp sahip olmak, kötü bir evlilik boşanma üzerinden yıllar gecsede bı daha evlilik olmaması. Aday bile çıkmaması. Maddi bereketsizlik. İş arkadaşlık iliskilerinin sebepsiz yere birden bitmesi kötüleşmesi, sebepsiz yere dışlanma vs vs. Bunlar aklıma gelenler. Kalabalık bir ortama girdiğimde bas ağrısı başlar gözlerimi açık tutamam. Bir iki yere danismistim. Yıldızımin düşük olduğu ve kolayca nazara ugradigim soylendi. Bu arada güzel yada gösterişli biri değilim. Zenginde değilim ayın sonunu zor getiriyorum. Onuda belirteyim.
Nette bazı dualardan esmalardan bahsediliyor. Bunları uygulayıp sonuç alan var mı?
Birde kafama takılan nokta şu. Abdestsiz gezmeyin Esma okuyun dua okuyun deniyor. Ama çevreme baktığımda bunların hiç birini yapmayıp hatta hiç inanmayan insanların yıldızlarının yüksek olduğunu görüyorum. Bunun mantiginida anlamıyorum. Bu nasıl oluyor.
Biraz uzun oldu. Kendimi ifade edebilmek adına aslında.
Nette bazı dualardan esmalardan bahsediliyor. Bunları uygulayıp sonuç alan var mı?
Birde kafama takılan nokta şu. Abdestsiz gezmeyin Esma okuyun dua okuyun deniyor. Ama çevreme baktığımda bunların hiç birini yapmayıp hatta hiç inanmayan insanların yıldızlarının yüksek olduğunu görüyorum. Bunun mantiginida anlamıyorum. Bu nasıl oluyor.
Biraz uzun oldu. Kendimi ifade edebilmek adına aslında.