• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldız düşüklüğüne çare bulan var mı?

Yorgun

Ama azimli
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
378
78
318
Doğduğum günden beri yasadigim sorunlar var. Genel olarak bir sanssizlik. Denize girsem kurur tabiri gibi. Sebepsiz hastalıklar ağrılar, herşey tamken işlerin olumsuza gitmesi, herkesin kolaylıkla ulaşabildiği sahip olabildiği şeylere benim senelerce uğraşıp sahip olmak, kötü bir evlilik boşanma üzerinden yıllar gecsede bı daha evlilik olmaması. Aday bile çıkmaması. Maddi bereketsizlik. İş arkadaşlık iliskilerinin sebepsiz yere birden bitmesi kötüleşmesi, sebepsiz yere dışlanma vs vs. Bunlar aklıma gelenler. Kalabalık bir ortama girdiğimde bas ağrısı başlar gözlerimi açık tutamam. Bir iki yere danismistim. Yıldızımin düşük olduğu ve kolayca nazara ugradigim soylendi. Bu arada güzel yada gösterişli biri değilim. Zenginde değilim ayın sonunu zor getiriyorum. Onuda belirteyim.
Nette bazı dualardan esmalardan bahsediliyor. Bunları uygulayıp sonuç alan var mı?
Birde kafama takılan nokta şu. Abdestsiz gezmeyin Esma okuyun dua okuyun deniyor. Ama çevreme baktığımda bunların hiç birini yapmayıp hatta hiç inanmayan insanların yıldızlarının yüksek olduğunu görüyorum. Bunun mantiginida anlamıyorum. Bu nasıl oluyor.
Biraz uzun oldu. Kendimi ifade edebilmek adına aslında.

Kendini iyi hissetmek veya nazar için tabikide dua oku, ibadet et ama yıldız düşüklüğü falan bana saçma geliyor. Sayılı esma veya numaranın tehlikeli olabileceği yazılar okudum tavsiye etmem.
Hastalık olsun kötü evlilik başanma olsun bunlar insanı yoran şeyler. Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
Birde kötü veya olumsuz düşünmeyi hayatından çıkar. Belki insanları bu moodun hayatından uzaklaştırıyordur çünkü sen neysen etrafa yansıttığın enerjide o oluyor. işe yeni girdiğimde çok yalnızdım çünkü herkesin bir grubu zaten vardı. bunu sorun edip kendimi yıprattım somurttum baya sonra aman iş işte kalır bir kaç saate evde olucam deyip boşvermeyi seçince iş daha katlanılabilir oldu. Bazen kendimize hayatı bizde zorlaştırabiliyoruz fikirlerimizle. Herşey gönlünüzce olsun inşallah feraha kavuşursunuz

Yildiz dusuklugu degilde imtihan dunyasi canim kendini kimseyle kiyaslama bol bol dua et islerinin yoluna girmesi icin.

Bakara suresinin okunmasının ve eve dinlenmesinin nazardan koruyucu etkisi olduğunu okumuştum. Evde dinlemenin çok faydası varmış. Ramazanda başladım ben de

Topluma girerken ayetel kürsiyi okuyup ellerinize üfleyip yukarıdan aşağı indirin.. Peygamberimiz de böyle yaparmış.. Ayetel kürsinin önemi başka bir boyuttur.. Diğer yaşadığınız şeylerin de aynısı başıma geldi..hatta eşimin iki sene iş bulamaması da dahil.. En son ilim ve bilim arasında bir ilahiyatçı ile görüştüğüm de namaza başlamamı dualarımın tek başına yetersiz kaldığını ve namazla hayatımın nasıl değiştiğini göreceğimi söylediği gün başladım bir hafta sonra iş için eşimi aradılar ve diğer bütün sorunlar da bitti..hayatımızla ilgili mucizeler için de yatarken 3 ihlas 1 felak 1 nas 1 fatiha 1 ayetel kürsi, tavsiye etti..

Back
X