• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldırım gibi açıklama

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Yıldırım gibi açıklama

Şike ve örgüt cezası Yargıtay'ca onanan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz salı günü büyük bir gövde gösterisiyle Fransa'dan Türkiye'ye dönmüştü..

yildirim_gibi_aciklama_h5249.jpg

Hükümetin 'paralel devlet' açıklamalarına dikkat çeken Yıldırım, hem hükümetten hem de cemaatten aracıların kendisiyle görüştüğünü açıkladı.

Posta Gazetesi'nden Tolga Candaş Işık'a konuşan Yıldırım, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Yargıtay'ın bu kararı bozması gibi bir beklentim yoktu. Kamuoyunca cezanın bozulacağına dair bir intibaa yarattılar ama ben emindim.

ATATÜRKÇÜ OLMANIN BEDELİNİ ÖDEDİM

Hedef ben değil Fenerbahçe Kulübü. Benim tarafım hep belli. Atatürkçüyüm , cumhuriyetçiyim, laikim. Ödediğim bedel bunun bedelidir.

Beni yargılayan 16. Ağır Ceza Mahkemesi ve kararı onayan Yargıtay 5. Daire paralel devlete mi Türkiye Cumhuriyeti'ne mi bağlı? Bunu hükümet bilir.

CEMAAT İŞİYDİ AMA HÜKÜMET DE SORUMLUYDU

Başbakan, 'Bütün bu operasyonları yapan cemaattir' diyor. 2011 yılında yapılan şike operasyonu cemaatin işiydi ama bundan hükümet de sorumludur.

25 Kasım'da Samanyolu'nun başındaki Hidayet Karaca geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yazın Türkçe Olimpiyatları'nı yapmak istediklerini söylediler. Ama zor görünüyor.

İKİ TARAFTAN DA ARACILAR GELDİ

Tüm bu süreçte hem cemaatten hem de hükümetten aracılar geldi. 'Bunun yanlış olduğunu düşünüyoruz ve düzeltmek için elimizden geleni yapacağız' diyorlar.

HAPİS YATMAYA HAZIRIM KORKMAM

Ben bu memleket için geri döndüm. Korkmadığımı görsünler istedim.Bunu yapanların hepsi bu ülkede hesap verecek. 16 yıllık başkanlığımda bu partiye ne AK Parti'yi, ne CHP'yi ne de MHP'yi hiç bir siyasi partiyi sokmadım. 16 yıl Atatürk çizgisinden gittik.Ben hapis yatmaya hazırım. Korkmam..

​
http://www.haberartibir.com.tr/spor/yildirim-gibi-aciklama-h5249.html

Malumun ilani olmus bence. Fenerbahceli oldugum icin bu davalarda bizzat bulundum ve yapilan o kadar hukuksuzluk var ki millet takim taraftarligindan goremiyor.

Mesela dun yargitay tapeler tek basina kanit olamaz dedi ama sike davasinda tapeler tek delildi. Ki delil bile olamazlar.

Her seyi gectim gerekceli karari bi okusaniz akillara zarar

Bir açıklama yaptınız Cemaat’i işaret etiniz. Sonra düzelttiniz o açıklamayı. Neden?

“Benim açıklamamda düzeltme yoktu. Açıklamamdaki her şeyi cımbızlarsan her yere çekersin. Ben anlatıyorum, diyorum ki; bu olay şöyle başladı: Hükümetle cemaat kol kolaydı. Geldikleri noktada 2011'de bize yaptıkları operasyonu cemaat yaptı. Hükümetin haberi var mıydı yok muydu? Haberi varsa cemaatin yaptığına müsaat ettiler. Sonra süreç devam etti. 16. Ağır Ceza’da yargılandık. Bu mahkeme Başbakan’ın dediği paralel devlete mi bağlı? Türkiye Cumhuriyeti’ne mi? Bunu ben bilemem, kim bilir. Hükümet bilir. Sonra Yargıtay’a geldik. 5. Daire’nin verdiği bu karar Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı bir dair mi paralel devlete mi bağlı? Bunu başbakan bili. Adalet bakanı bilir. Açıklık getirsinler. Benim yorumum yanlış olur. Ama ne diyor başbakan; “Bütün bu operasyonları yapan cemaattir” Bizim ki de dahil. Benim şüphelerim var ve soruyorum. Her şeyi götürüp bir yere yıkma. Ben son noktada tek bir yeri suçlamıyorum. Başlangıç için suçluyorum. Bak ne diyorum, bu operasyonu cemaat yaptı, hükümet de sorumludur. Son kısmına cemaat yaptı diyemiyorum.

En önemli kısmı burası işte konuşmanın .

Paralel devlet mahkemesi mi , T.C mahkemesi mi ? Eeee paralelse devlet neciydi ?

Bildiğimiz soruların bildiğimiz cevapları ...
Bak deli Fenerbahçeliyim ya nasıl da sattım iki dakika da hükümeti
:52:

Malumun ilani olmus bence. Fenerbahceli oldugum icin bu davalarda bizzat bulundum ve yapilan o kadar hukuksuzluk var ki millet takim taraftarligindan goremiyor.

Mesela dun yargitay tapeler tek basina kanit olamaz dedi ama sike davasinda tapeler tek delildi. Ki delil bile olamazlar.

Her seyi gectim gerekceli karari bi okusaniz akillara zarar

Bir kaç gece mesaimi bunlara harcamıştım o dönem , iddianamenin Fenerbahçe ile olan kısmını altına çize okumuştum .

Ben şu Gülenin hangi takımı tuttuğuna bir bakayım :1:

Back