• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Yılbaşında Gelen Evlenme Teklifi :)

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Sevgilimle 1,5 yıldır tanışıyoruz ve 6 aydır sevgiliyiz. Evlilik vs konuşuyorduk, hatta ailesiyle bile tanışmıştım ama daha evlenme teklifi almamıştım. Bu yılbaşı dışarda bi mekana gittik. Yemek, canlı müzik vs vardı. Bana yılbaşı hediyesi olarak bir kolye verdi. Hah dedim, teklif falan yok bunu aldığına göre. Sonra gece tam 12de ayağa kalktığımızda ve sarıldığımızda benimle evlenir misin dedi ve tektaşı gösterdi :) çok sevindim yeminlen, sımsıkı sarıldım bi de :52: çok aşığım çoooook :31:
birkaç hafta içinde alyans ve nişan elbisesi almaya çalışıcaz. ara tatilde (ikimiz de öğretmeniz) nişan olacak artık :) teklif almayanlar için, darısı başınıza kızlar...

Sevgilimle 1,5 yıldır tanışıyoruz ve 6 aydır sevgiliyiz. Evlilik vs konuşuyorduk, hatta ailesiyle bile tanışmıştım ama daha evlenme teklifi almamıştım. Bu yılbaşı dışarda bi mekana gittik. Yemek, canlı müzik vs vardı. Bana yılbaşı hediyesi olarak bir kolye verdi. Hah dedim, teklif falan yok bunu aldığına göre. Sonra gece tam 12de ayağa kalktığımızda ve sarıldığımızda benimle evlenir misin dedi ve tektaşı gösterdi :) çok sevindim yeminlen, sımsıkı sarıldım bi de :52: çok aşığım çoooook :31:
birkaç hafta içinde alyans ve nişan elbisesi almaya çalışıcaz. ara tatilde (ikimiz de öğretmeniz) nişan olacak artık :) teklif almayanlar için, darısı başınıza kızlar...

ooo hocam hayırlı olsunnn:nazar::nazar::nazar:
ben seni zaten evlenmek üzere biliyordum..:1:

Allah ım tamamına erdirsin inşallah hayırlı zamanda, çok sevindim adınızaa:16:

hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum :16: tektaş kolye bahane, sevmek şahane :9:

Allah tamamına erdirsin, güzel sürpriz olmuş size:16:

Çok teşekkür ederim kızlarrr okulda gerçi arkadaşlar baya bi takıldılar bana bugün :38: orta yaş gurubu öğretmenler kızları gibi görüyorlar sanırım :31:

EYluL_BAsaK evet yaaa evlilik falan konuşuyorduk ama bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim sanırımmm :23:

krizsavar kesinlikle haklısın tektaş önemli değil, bunu söylemesi bile içimi kıpır kıpır etmeye yetti :10:

Son düzenleme:
güzel sürpriz olmuş gerçekten! Allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:

çok çok mutlu olun inşallah, öğretmen arkadaşlardan güzel haberler alınca daha daha bi mutlu oluyorum.hayırlı olsun canım:16:

Öncelikle tebrik ederim. Mutluluğun daim olsun inşallah. Sen harıl harıl çeyiz hazırlığı filan yapıyorsun ya bende yakın zamanda düğün var zannediyordum. Çok başındaymışsınız daha yolun. Allah kolaylık versin, güzel başlamış hep güzel devam etsin.

Öncelikle tebrik ederim. Mutluluğun daim olsun inşallah. Sen harıl harıl çeyiz hazırlığı filan yapıyorsun ya bende yakın zamanda düğün var zannediyordum. Çok başındaymışsınız daha yolun. Allah kolaylık versin, güzel başlamış hep güzel devam etsin.

İnşallah canım sağolasın :) Evleneceğimizi sezince hemen çeyize başladım :D düğüne kadar çeyizlerin taksidini bitirip beyaz eşya ve mobilyaları rahatlıkla çok borçlanmadan almak istedim :) Bu işler zevkli ama çok da para gerektiriyor yaaa... Eskiden öğretmenler zengin görülürdü, şimdi 2 maaşla kaç senede borç ödeyerek evlenebiliyoruz. Allah yuva kuran herkese mutluluk, huzur ve para nasip etsin :6:

İnşallah canım sağolasın :) Evleneceğimizi sezince hemen çeyize başladım :D düğüne kadar çeyizlerin taksidini bitirip beyaz eşya ve mobilyaları rahatlıkla çok borçlanmadan almak istedim :) Bu işler zevkli ama çok da para gerektiriyor yaaa... Eskiden öğretmenler zengin görülürdü, şimdi 2 maaşla kaç senede borç ödeyerek evlenebiliyoruz. Allah yuva kuran herkese mutluluk, huzur ve para nasip etsin :6:

Hayırlısı olsun inşallah. Çok zevkli ve yorucu bir iştir. Dediğin gibi çokta masraflı oluyor. Öğretmenin adı var şimdi, parası yok maalesef :50: Herşey olduğu kadar, boşver düğünden sonrası içinde alınacak bişeyler bırak. O zaman daha zevkli oluyor. Stresten uzak kafana göre alıyorsun herşeyi.

vayyy be :9:

hayırlı uğurlu olsun allah bir an önce kavuştursun canım ;)

Allah tamamına erdirsin, sorunsuz zevkle neşeyle evlenmeyi nasip etsin.:nazar:

:nazar::nazar:

Artık darısı başıma diyorum, 2 yıldır evliliğin lafı var icraatı yok, adam da pek bi rahat ama o bi teklif etsin bi güzel reddedeyim de görsün gününü. sırf bunun için teklif etsin istiyorum. Yaşasın kötülük :9::9::9:

Allah tamamına erdirsin, sorunsuz zevkle neşeyle evlenmeyi nasip etsin.:nazar:

:nazar::nazar:

Artık darısı başıma diyorum, 2 yıldır evliliğin lafı var icraatı yok, adam da pek bi rahat ama o bi teklif etsin bi güzel reddedeyim de görsün gününü. sırf bunun için teklif etsin istiyorum. Yaşasın kötülük :9::9::9:

sağol canım :nazar: ya erkeklerde evlilik korkusu var cidden haklısın. ben de ilk kez hızlı davranan birini görüyorum o yüzden bu adamla evlenilir seviyor dedim kabul ettim :31: darısı başınıza inşallah :34:

Back