- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
-
- Konu Sahibi sivastrabzon
Adnan Hocamız yine ortamı kurmuş yılbaşını çılgınlar gibi dans ederek kutluyorlar yanlış olmasın noeli değil yeni yılı kutluyorlar kırmızı elbiseli kediciğimiz döktürmüş maşallah efenim
http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/237949/yilbasina-kediciklerle-giriyoruz
O yorumu ben yazmadım, çünkü alıntıladığim sayfadaki yorumdu. Gene beceremedim..Link açılmıyor,birde konuyu açtıktan sonra yorum yazabiliyorsun:))
O yorumu ben yazmadım, çünkü alıntıladığim sayfadaki yorumdu. Gene beceremedim..
Rica ederim ne demek, benim için iyi bile oldu bunu ögrenmem.. Bir dahakine haber sitesi değilse alıntı yaptığım yer, sadece linki kopyalarim en azından, senin değil, benim hatam..Pardon o zaman bende gazete diye öyle dedim,tekrar özürler..
Amann bende Normal kedi sanıp hevesle girmştim
Rica ederim ne demek, benim için iyi bile oldu bunu ögrenmem.. Bir dahakine haber sitesi değilse alıntı yaptığım yer, sadece linki kopyalarim en azından, senin değil, benim hatam..
Link açılmıyor gerçekten, büyük ihtimalle yasak gelmiştir, kişinin adı veya müritleriyle alakalı bir haber yapıldığında devreye avukatları giriyor hemen, link açılmadığı ve haber konusu havada kaldığından kapatıyorum.Link açılmıyor,birde konuyu açtıktan sonra yorum yazabiliyorsun:))