yılbaşı için önerilerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
hanımlar yılbaşında plan programlar nasıl? hediyeniz hazır mı? ben hala sevgilime hediye mi düşüyorum :26: o sanırım evlenme teklifi yapacak arkadaşlarıyla telefonda konuşurken duydum biraz yüzük boya falan bi de iki hafta sonra ay çok heyecanlı :18::46: bende maneviyatı olan bir hediye düşünüyorum ama ne yapmalıyım geçmiş yıllarda neler yapmıştınız bu yıl ne yapacaksınız. sevgilimle iki senedir beraberiz fakat ilk dışarda geçireceğimiz yıl başı bu nasıl giyinmeliyim makyaj saç ve en önemlisi hediye lütfen bol keseden fikirler verin. önerilerinize çok ihtiyacım var.

Yılbaşı gecesi doğum günü benimkinin, teleflik durum yani

Geçen yıl baş harflerimiz olan bir erkek kolyesi yaptırmıştım, tasarımını ben çizdim, çok sevmişti. Bu yıl daha karar vermedim ama evlilik teklifi gibi bir durum varsa bence böyle özel yapım bir şey iyi olur gibi

Biz yılbaşı kutlamayı tercih etmiyoruz.Soruna gelince Klasik giyinmeyi seviyorsa çok şık kol düğmeleri var onlardan alabilirsiniz, makyajınız oldukça sade olabilir.Rahat edeceğim kasılmayacağın abartıdan uzak bir kıyafet seçebilirsin,içinde kendini iyi hissedeceğin...
şimdiden tebrikler :40:

Back