Yılbaşı Hediyesi

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.215
15.144
448
kızlar erkek arkadaşım uzakta. ona yılbaşı hediyesi göndericem. giysi alamam sanırım, biraz sıkıntı var o konuda. bi kutu hazırlamayı düşünüyorum. sizce nasıl bir şeyler olabilir?

Kutunun içinde; En altta kırmızı gül yaprakları. Bu gül yapraklarına sıkılmış kokulu ve simli sprey. Onun üzerine kalpli kağıtlara yazılmış bir kaç güzel söz. Onun üzerinde parfüm,saat,anahtarlık,çakmak vb.. hediyeler. Ve aralarda şekilli çikolata,şekerler.. Birde kendi saçından 1 tutamcık saç ve bu saça sıkılmış kendi parfümün. Ve ortada ona aşkını anlatan bir mektup.

Kolay gelsin

Son düzenleme:
kızlar erkek arkadaşım uzakta. ona yılbaşı hediyesi göndericem. giysi alamam sanırım, biraz sıkıntı var o konuda. bi kutu hazırlamayı düşünüyorum. sizce nasıl bir şeyler olabilir?

renkli bir kutu alabilirsin en alt kısmına renkli bir kağıda ona olan hislerini yazabilirsin.üstüne parfüm koyabilirsin.üstüne parfüm görünmeyecek şekilde kurumuş gül yaprakları koyup gönderebilirsin.
evli olsaydın daha değişik fikirlerim olurdu ama bekarsın şimdilik bu olabilir.

tamamdır kızlar çok teşekkür ediyorum :) peki sevdiği bi grubun albümlerini alsam onları da koysam falan, sizce nasıl çok mu yavan olur?

tamamdır kızlar çok teşekkür ediyorum :) peki sevdiği bi grubun albümlerini alsam onları da koysam falan, sizce nasıl çok mu yavan olur?

Çok aşırı derecede hayran olduğu kişilerin albümünü alıp koyabilirsin ama onda olmadığından emin ol :) Ve yeni yılda okumasını istediğin 1 kitapta alıp koyabilirsin kutuya..

evettt bir de kitap güzel olur. ay cok heyecanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…