Saç Bakım Ürünleri Yilan Yagi ile Kellige Ve Dökülen Saçlara Yeni Ürün...

arkadaslar ben de gecenlerde aktara sormustum bas parmagımız kadar bir şişede fiyatı 7 ytlydi... kullanmadım ama almayı dusunuyorum... peki nasıl uygulayacagız bu yagı cam terebentin gibi sampuanımıza mı dökücez

Aktarlardan bi arastirayim.:)Tesekkürler seker..:)

Ben çok bi faydasını görmedim açıkçası ama düzenli kullanmak gerek. Kokusu sarımsak gibi kokuyor itici biraz

ben saç hakkında konuşmucam o diziyi bende izliyorum ya hastası sırnaşık şey oldum dün sabah 8 e kadar izledim çok heyecanlı ilk sezonu bitirdim 2. sezona başlıcam bu arada bu yılan yağnı bende kullanabilirim denemekte fayda vardır ...

kızlar buda bence karınca yumurtası yağı gibi aldatmaca kesinlikle saçıma sürmem böyle bişey.hergün yeni yeni yağlar çıkıyo.inanmayın bence..

ben gaza gelip c.tesi günü aktardan aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
pamuk yardımıyla diplere mi süreceğiz,zaten ufacıcık şişe saçın tamamına yetmez bence..

Sorma kardes ya bide öle pahalı oluyolarki alamıyorz bile Benimde sac prolemim var buda beni cok üzüyor eşim kapalısın niye üzülüyosun diyo beni anlamıyo bile bi arkadas ortamında sacımı acamıyorm bile insan aynaya bakamıyo ooysa güzel bi bayanım

Daha önce forumda yazılmıştı okumuştum ama geçenlerde gittiğim kuaförde bir dergide okudum,türkiye çapında tanınmış bir kuaföre saçla ilgili röportaj yapmışlar,röportajın sonunda saçla ilgili bir ip ucu verir misiniz demişler adam da, 100-150 gram sıgır iliğini kaynatıp saça sürüp 25-30 dakika bekletin,saç için gerekli olan proteini en çok alacağınız şey sığır iliğidir diyordu,
ben de pazar günü denedim,bakalım bundan sonra her ay uygulayacağım,bir de eczaneden bepanten,evigen,bemiks ve rodoxon ampülleri alıp şampuanımın içine koydum,ayrıca da yılan yağı aldım,benim de saçlarımın bakıma ihtiyacı var yaza bakımlı saçlarla girmek istiyorum..

özellikle sığır iliği uygulaması çok kolay ve kasap herhangibir ücret almadı onun için.
Bu kadar ünlü bir kuaför söylediyse uygulamay değer diye düşünüyorum...

arkadaşlar yılan yağını 1 aydan fazla zamandır kullanıyorum yağ karışımının içine koydum. 2 kere aldım küçücük şişeye 6 ytl verdim. saç çıkarma konusunda bişey diyemem ama uzatmaya yardımcı oluyor. 1 ayda saçım 2 kat (hatta daha fazla) daha hızlı uzadı şimdiye kadar da bi yan etkisini görmedim..

bu şekilde yağların hiç bir zaman reklamları yapılmadı,mesela benim kaşlarım çok azdı yok denecek gibi bir şeydi,üç dört ay düzenli badem yağı kullandım sonuca ben ve çevremdekiler çok şaşırdı,onun da reklamı yok mesela ama bence mucize gibi bişey olmayan kaşlarımı çıkartması :teytey:

yılan yağını tam olarak nasıl kullanacağımızı ben hala öğrenemedim :1rolleyes:

yılan yağını başka yağlarla karıştırabilirsiniz hem daha yararlı olur aktar böyle söylemişti. ben haftada 2-3 kere saç diplerime ve uçlarına sürüp 2 saat bekletiyorum ama düzenli kullanmak gerek..

Sağol canım,evet dediğin gibi düzenli kullanmak gerekir a.s
ben kendime bir tablo yaptım cilt ve saç bakım kürleri için odama astım,haftada hangi günler hangi maskeyi yapmışım ordan takip edeceğim..gözümün önünde olduğu için kaytarma durumum da olmaz belki,,çünkü insan bazen çok üşeniyor :1ninca:

ben de bugün 3. şişemi aldım veee saçlarım belime gelene kadar kullanmayı düşünüyorum :sm_cool:

ben de bugün 3. şişemi aldım vee saçlarım belime gelene kadar da kullanmayı düşünüyorum..

kızlar ben bu kez farklı bi aktardan aldm yılan yağını önceki aldıklarım renksiz kokusuzdu ama bu seferki koyu renkli ve ağır bi kokusu var sahte mi acaba? sizin aldığınız yılan yağı nasldı rengi falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…