Yıl dönümü için yardım :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar 10 şubatta sevgiimle tanışmamızın 1.yılı. ve hem maddi hem manevi bişeyler yapmak istiyorum. fikirlerim şunlar:

* en iyi sevgili oscarı
*şekerli hamurla yapılan isimli kurabiyelerden
*ikimizin resmiyle yapboz
*resimlerimizle bir video
*ve isimlerimizin baş harfini işlediğim bir mendil

sizce nasıl ve önerilerinz :44: :29:

yanlış anlama ama şu oscar çok sıktı artık:15::15: bence kurabiye ve mendil süper fikir:16::16: bu arada tebrikler daha nice yıllara:16::16::16:

Son düzenleme:
yanlış anlama ama şu oscar çok sıktı artık:15::15: bence kurabiye ve mendil süper fikir:16::16: bu arada tebrikler daha nice yıllara:16::16::16:

aslında haklısın yav bi kaç arkadaşta daha görmüştüm :1: dediğin gibi mendil ve krabiyeler güzel başka neler olabilir. bu arada temenni için sağolasın :nazar:

Ah bizim de 6 şubat evlilik yıldönümümüz! Ben de ne yapacağıma hala karar vermedim.Manevi değeri fazla olan ama basit olmayan bir şeyler düşünüyorum...Sanırım buradan fikir alabilirim :)

Ah bizim de 6 şubat evlilik yıldönümümüz! Ben de ne yapacağıma hala karar vermedim.Manevi değeri fazla olan ama basit olmayan bir şeyler düşünüyorum...Sanırım buradan fikir alabilirim :)

Maşallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma :nazar:

vayyy süpermiş yahuuu:1::1: beyin fırtınası yapıyoruz hep beraber hazır 14 şubatta yaklaşırken:1::1:

internet reklamlarında sevgili kitabı diye bişey çıkıyordu. ben bakmıştım da, böyle kişiye özel, senin seçtiğin cümlelerle ve karikatürlerle mini bir kitap yapıyorlarmış. bir göz at istersen, bence çok anlamlı ve özel bir hediye:16:

Amin canım hepimizi :16: Kitap yapma, kupa falan hoş fikirler :D Ben de acaba şu aşk kavanozlarından mı yapsam diye düşündüm..Satın almak yerine kendi el emeğimle.Son 1 yıl için, her güne özel birer cümle, en sevdiği fıstıklı çikolatalar,biraz da içine minik heyecanlı oyunlar yazarım ..:17: Tartıştığımızda falan gider bir iki tane kart okur, yumuşayıverir.Böylece beni de uğraştırmaz :1::1:

Ben de 14 Şubat'a düşünüyorum da özel günlerimiz okadar birbirine yakın ki tıkandım şuan:9:

Kızlar 10 şubatta sevgiimle tanışmamızın 1.yılı. ve hem maddi hem manevi bişeyler yapmak istiyorum. fikirlerim şunlar:

* en iyi sevgili oscarı
*şekerli hamurla yapılan isimli kurabiyelerden
*ikimizin resmiyle yapboz
*resimlerimizle bir video
*ve isimlerimizin baş harfini işlediğim bir mendil

sizce nasıl ve önerilerinz :44: :29:

kurabiye süpermiş.. bizim de 10 şubatı 11 şubat bağlayan gece atılmıştı aşkımızın temelleri:)
3 yıl önce..
10 şubatta öğlen başlayan konuşmamız aralıksız 11 şubat sabah 6 ya kadar devam etmişti msnde:)

kurabiye süpermiş.. bizim de 10 şubatı 11 şubat bağlayan gece atılmıştı aşkımızın temelleri:)
3 yıl önce..
10 şubatta öğlen başlayan konuşmamız aralıksız 11 şubat sabah 6 ya kadar devam etmişti msnde:)

Ne güzel evlenmişsin darısı bizim başımıza :) :9:

Kızlar kavanozumu aldım, üzerini süslemek için kurdeleler ipler de aldım.Hatta kullanmadığım bileziklerimi kesip incileri ve nazar boncuklarını da içine atacağım.Devir tasarruf devri :1: İçine bir sürü not yazıp koyacağım.Çoklu çerçevelerden de aldım.İkimizin de küçüklüğünden başlayıp fotolarımızı koyacağım.En sona da ilk çekildiğimiz ve son çekildiğimiz fotoları.Rolls royce arabalarına bayılır, çok dolaştım ama onun oyuncağını da buldum.Kendisi fanatik beşiktaşlı olduğu için beşiktaş atkısı aldım.Son gün üzerini süsleyeceğim kurabiyeler yapıp bir kurabiye kutusunun içine koyacağım.Küçük bir şişe viski ( en minik boylarından, çok şık duruyor :) ile hepsini kutulayacağım.Kapağını kapatmadan önce kuru gül yaprakları atıp çok sevdiği parfümümü sıkacağım vee postaaa :16: Maalesef kendisi burada olmadığı için uzaktan uzağa kutlayacağız :(

Son düzenleme:
hepsi cok güzel manevi değeri yüksek hediyeler çok hoş canım insallah beğenir ve insallah gününüz güzel geçer..

Back