Yıl dönümü için fikir önerileriniz var mıı :)

bulutkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
25
6
3
Arkadaşlar üç hafta kadar sonra sevgilimle ilk yıl dönümümüz olacak. Bu benim için ilk ve çok kararsızım. Erkeğe alınabilecek klasik hediyeler vardır saat parfüm gömlek vs. Ama seçemiyorum ne alacağımı . Çok beğendiği bi ayakkabı vardı o geliyor aklıma, ya da saat ve kazak. Onu geçtim bi de işin romantik kısmı olmalı , güzel bir defter alıp şiirler güzel sözler yazmayı düşündüm ama çok güzel albümler de yapılıyor fotoğraflardan , onlardan mı yaptırsam bilemedim . Bi de hediye olarak Harry Potter ya da Yüzüklerin Efendisi kitapları serisi hoş olur mu sizce, çokk çok sever çünkü .

Bir de o gün için Nevşehire gitmeyi düşündük , ama ulaşım sıkıntılı çünkü ehliyet alamadık henüz. Otobüsle de nerelere gidebiliriz nasıl ederiz hiçbir fikrimiz yok . Nevşehir hakkında bilgisi olan arkadaşlardan özellikle öneri bekliyorum ulaşım ve gezme konusunda.

Şimdiden teşekkürler :)

Canim biz nisanlimla izmit Maşukiyeye gitmistik cok ama cok guzel nerde yasadiginizi bilmiyorum veya daha once gidip gitmediginizi cok romantik bir yer. Hediye konusuna gelince ben cok fazla maddiyata dayanan hediyeler almadim nisanlima ama mutlaka bi supriz yaparim hemde ozel bir gün olmasini da beklemem en son fotograflarimizdan ani albümü yapmistim onun dışında sık sık mektup yazarim nisanlima umarim yardimci olabilmisimdir.

Kayserideyim ben malesef en yakın da Nevşehir var gezilebilecek. Bu zamana kadar yaptığım hediyelerin çoğu romantik masrafsız şeylerdi, şimdi ikisi olsun istiyorum hem kullanabileceği bi eşya felan hem de anısı kalacak romantik bir şey. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…