- 2 Ocak 2015
- 25
- 6
- 3
Arkadaşlar üç hafta kadar sonra sevgilimle ilk yıl dönümümüz olacak. Bu benim için ilk ve çok kararsızım. Erkeğe alınabilecek klasik hediyeler vardır saat parfüm gömlek vs. Ama seçemiyorum ne alacağımı . Çok beğendiği bi ayakkabı vardı o geliyor aklıma, ya da saat ve kazak. Onu geçtim bi de işin romantik kısmı olmalı , güzel bir defter alıp şiirler güzel sözler yazmayı düşündüm ama çok güzel albümler de yapılıyor fotoğraflardan , onlardan mı yaptırsam bilemedim . Bi de hediye olarak Harry Potter ya da Yüzüklerin Efendisi kitapları serisi hoş olur mu sizce, çokk çok sever çünkü .
Bir de o gün için Nevşehire gitmeyi düşündük , ama ulaşım sıkıntılı çünkü ehliyet alamadık henüz. Otobüsle de nerelere gidebiliriz nasıl ederiz hiçbir fikrimiz yok . Nevşehir hakkında bilgisi olan arkadaşlardan özellikle öneri bekliyorum ulaşım ve gezme konusunda.
Şimdiden teşekkürler :)
Bir de o gün için Nevşehire gitmeyi düşündük , ama ulaşım sıkıntılı çünkü ehliyet alamadık henüz. Otobüsle de nerelere gidebiliriz nasıl ederiz hiçbir fikrimiz yok . Nevşehir hakkında bilgisi olan arkadaşlardan özellikle öneri bekliyorum ulaşım ve gezme konusunda.
Şimdiden teşekkürler :)