yıkayınca sararan halım !

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
kızlar merhaba benim sorunum baş belası shagy halılarım... çok severek aldım ama gelgelelim kullanması o kadar sinir bozucu ki çok pişmanım aldığıma silkelemesi süpürgesi derken canım çıkıyor halı içlerine giren kırıntılar cabası.herneyse asıl sorum şu benim shagilerden biri uzun ince tüylü olanlardan ayrıca da beyaz-gri renkte haliyle çok kirleniyor yıkadım hemde bol köpükle ama durulamasıda bir o kadar zor oldu halı bi türlü arınmıyor sürekli sarı su çıkıyor en sonunda halı arındı derken kurumaya bıraktım ama tam alamadım suyunu ıslak kaldı tek başıma zzorlandım koca halıyı çevir kaldır..biraz kurumaya yüz tutuncada iğrenç rutubetli bir koku.... ayrıca halılarım bembeyaz tertemiz olacağı yerde sararmış tüylerin uçları sarı sarı olmuş çıldırcam bu halılarda mı var problem ben de mi anlamadım yıkamaya vermedim bu sefer kendim yıkamak istedim sanırım hata ettim siz nasıl yıkıyorsunuz tekrar yıkatmaya vericem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…