Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyat olarak ne düşünüyorsunuz
fuzziybunz ları doğumdan bezi bırakana kadar kullanabiliyorsunuz.ilginç bir ürün kullanıp memnun kaldınız mı acaba?
beden ve fiyatta rica ediyoruz....
Çok güzel ürünler.Peki bunların 0'ına nasıl ulaşabiliriz.Yardımcı olabilir misiniz?
internet siteleri var ordan ulaşabilirsin markayı yazın çıkar..
Ay canım yazmışsın fiyat yeni gördüm Kusura bakma ama kızım doğduğundan beri pişik ne yaptıysam iyileşmedi ben kolay tuvalet alışkanlığı için ve tabi Çevre temizliği için bunlardan kullanmayı zaten düşünüyordum ama şu anda önceliğim pişik oldu tabi.. Bi de benim oğlum ve kızım arası bir yaş var ikisi de bezli ve günlük çöpe attığım bezler artık gözüme batıyor.. neyse fazla konuştum :) Erzurum da oturuyorum ben elinde kaç tane olduğunu söylersen bi de fiyatta ve kargo da biraz indirim yaparsan hepsini alabilirim belki
Ondan kaç tane var canım netten araştırcam şimdi pek bilgim yok o marka ile ilgili de... Bi de nerden göndereceksin acaba
Sadece fuzzibunz lar canım çünkü benim kızım yaklaşık oniki kilo diğeri küçük gelir 4 ünü 50 ye versen çok memnun olurum cuma günü de alabilirim malum ayın onbeş i =)) özel mesaj yazamıyorum galiba bir de telefondan giriyorum zaten nasıl yapıcaz ki bu alışveriş meselesini
Özel mesajını görmeden oraya cevap yazmış bulundum.. benim kızım yaklaşık oniki Onüç kilo onlar küçük gelir cuma günü veya ondan sonra yapabiliriz alışverişi ptt kargoyla göndersen çok memnun olurum senin için uygunsa