• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yıkanabilir bebek bezi

yildizgms

yıldız gms
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
647
13
118
$page1.jpg

$page.jpg

(BabyNEO ve FuzziBunz..çok az kullanıldı.)

ilginç bir ürün kullanıp memnun kaldınız mı acaba?

beden ve fiyatta rica ediyoruz....
fuzziybunz ları doğumdan bezi bırakana kadar kullanabiliyorsunuz.
babyneo ise 3-10kg arası

bana yıkaması zor geldği için kulanamadım bi kaç kere kullanndım okadar. ama ürün çok güzel keşke kullanabilseydim ama malesef olmadı.

Son düzenleme:
bunlar tekli resimleri ..inceleyebilirsiniz
$2013-11-06 00.03.58.jpg $2013-11-06 00.10.54.jpg
$2013-11-05 23.53.44.jpg $2013-11-06 00.00.46.jpg

bel ve yanları lastiklidir ayarlanabiliyor..

Son düzenleme:
$2013-11-05 23.58.32.jpg $2013-11-05 23.59.01.jpg
$2013-11-05 23.59.36.jpg $2013-11-06 00.01.24.jpg

yakın tekli çekim inceleyebilirsiniz.. bununda önden çıtçıtlarını ayarlayıp kullanabilirsiniz.

Çok güzel ürünler.Peki bunların 0'ına nasıl ulaşabiliriz.Yardımcı olabilir misiniz?

Netten yana döne fuzzibunz arıyordum ilanı gördüm canım nerde oturuyorsun elinde kaçtanevar bütün Aksesuarları tam mı yani yedek lastikleri falan ve tabi en önemlisi tane fiyat ne istiyorsun hepsine toplam ne kadar istiyorsun Teşekkür ederim şimdiden

Ay canım yazmışsın fiyat yeni gördüm Kusura bakma ama kızım doğduğundan beri pişik ne yaptıysam iyileşmedi ben kolay tuvalet alışkanlığı için ve tabi Çevre temizliği için bunlardan kullanmayı zaten düşünüyordum ama şu anda önceliğim pişik oldu tabi.. Bi de benim oğlum ve kızım arası bir yaş var ikisi de bezli ve günlük çöpe attığım bezler artık gözüme batıyor.. neyse fazla konuştum :) Erzurum da oturuyorum ben elinde kaç tane olduğunu söylersen bi de fiyatta ve kargo da biraz indirim yaparsan hepsini alabilirim belki

Ay canım yazmışsın fiyat yeni gördüm Kusura bakma ama kızım doğduğundan beri pişik ne yaptıysam iyileşmedi ben kolay tuvalet alışkanlığı için ve tabi Çevre temizliği için bunlardan kullanmayı zaten düşünüyordum ama şu anda önceliğim pişik oldu tabi.. Bi de benim oğlum ve kızım arası bir yaş var ikisi de bezli ve günlük çöpe attığım bezler artık gözüme batıyor.. neyse fazla konuştum :) Erzurum da oturuyorum ben elinde kaç tane olduğunu söylersen bi de fiyatta ve kargo da biraz indirim yaparsan hepsini alabilirim belki

merhaba...elimde 4 tane fuzzybunnz var.. toplam 60tl tutuyor..ben sana 55 tl yapayım.gerçekten çok az kullanıldı.. pedlerin büyük olanları sıfır daha yedek lastikleri de var daha hiç kullanmadım..evet pişik için çok ideal bir bez.. babyneo ları da düşünüyormusuuz almayı?

$2013-11-12 20.51.06.jpg

Son düzenleme:
Ondan kaç tane var canım netten araştırcam şimdi pek bilgim yok o marka ile ilgili de... Bi de nerden göndereceksin acaba

Sadece fuzzibunz lar canım çünkü benim kızım yaklaşık oniki kilo diğeri küçük gelir 4 ünü 50 ye versen çok memnun olurum cuma günü de alabilirim malum ayın onbeş i =)) özel mesaj yazamıyorum galiba bir de telefondan giriyorum zaten nasıl yapıcaz ki bu alışveriş meselesini

Sadece fuzzibunz lar canım çünkü benim kızım yaklaşık oniki kilo diğeri küçük gelir 4 ünü 50 ye versen çok memnun olurum cuma günü de alabilirim malum ayın onbeş i =)) özel mesaj yazamıyorum galiba bir de telefondan giriyorum zaten nasıl yapıcaz ki bu alışveriş meselesini

mailin varmı ..yada faca hesabın ordan konuşalım

Özel mesajını görmeden oraya cevap yazmış bulundum.. benim kızım yaklaşık oniki Onüç kilo onlar küçük gelir cuma günü veya ondan sonra yapabiliriz alışverişi ptt kargoyla göndersen çok memnun olurum senin için uygunsa

Az önce gönderdiğim mesajı özelden gondermek istedim ama yeterli mesaj Sayısı olmadığı için göndermedi malesef haber bekliyorum canım hayırlı geceler

Özel mesajını görmeden oraya cevap yazmış bulundum.. benim kızım yaklaşık oniki Onüç kilo onlar küçük gelir cuma günü veya ondan sonra yapabiliriz alışverişi ptt kargoyla göndersen çok memnun olurum senin için uygunsa

tmm o zaman .. siz özelden adresinizi tel no yazın.kapıda ödemeli olarak ben size ürünleri göndereyim.

Back