Saç Rengi ve Saç Boyama Yıkadıktan sonra havlu boyamayan kahve saç boyası önerirmisiniz?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
54
İzmir
Merhabalar,saçımı daha önce koleston kahve boyayla boyadım,fakat her saçımı yıkayışta havlu simsiyah oluyor,dip boya vaktim geldi,bu sefer başka bir markanın kahvesiyle boyamak istiyorum.Yarın burada yazılanlara göre hareket edicem.Cevaplarınızı bekliyorum lütfen yazın,sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.

canımcım,,beyaz havlu kullan öyleyse,,çamaşır suyuna yatırırsan yada oxi action kullanırsan sorun olmaz ki,,,,her boya az çok durulama sonrası havlu kirletir...

öyle bir boya yoktur heralde canım :) dikkat ettiysen kuaförlerin havlularında bile hafif lekeler olur.saçını boyadıktan sonra iyice temiz su gelene kadar durula.Lys in dediği gibi sonra havluyu çamaşır suyuna koyarsan bişey kalmaz.

İlk bir iki yıkamada maalesef bütün boyalar havluya renk veriyor ben ilk yıkamalar için koyu renk bir havlu edindim kendime ama daha sonraki yıkamalarda kahve tonları renk vermemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…