hep derdim ben nezaman yazıcam bu sayfalara diye.okurkende ağlar dua ederdim rabbim benim çocuğum olmuycakmı diye.beklemediğim anda geldi boncuk oğlum.2 yıllık uğraş sonunda hala bebeğimiz olmuyordu hamile kalamıyordum.en son doktorum rahim filmi cekilmesini söyledi.filmin sonunda sonuç hüsrandı.her iki kanalda kapalıydı.normal yoldan çocuk sahibi olmamın imkanı yoktu.eşiminde spermi zayıftı.son çare tüp bebekti.ilk denememde hiç beklemezken 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şoktaydım.yüce rabbim dualarımı kabul etmişti.fakat bu sevinç 7.haftamda ağır bir ağrı ve kanamayla beni mahvetti.acil doktora gittik ve doktor bana bu kanamaya bu bebek düşmüştr dedi.ultrasona bile bakmadı.hemen kendi doktoruma gittim.bebeğim yasıyordu.ama düşük riskim çoktu.doktorum ümitsizdi.iğnelerle 4 ayımı yatarak sadece tuvalete kalkarak tamamladım.tam atlattım derken rahim ağzı ölçümünde bebeğimin çok aşağıda erken doğum yapabileceğim söylendi.doktorum karsısına alarak herseye hazırlıklı olmamı söyledi.yıkılmıştım.son çare alttan dikiş yapıldı bebeğim dursun diye.fakat yine hiç kıpırdamamam gerekiyordu.bu arada öğretmenim tüm raporlarımı kullanarak yine yatmaya devam ettim. os ırada eşim asker ve sehir dışı görevi çıkmıştı.3ay yoktu.ailemin yanında onun hasreti bir taraftan zorlu günler gecirdim.ara ara kanamalrım ve ağrım oluyordu.bu sekilde gecti zaman.doğumum 22 hazirandı.sezeryan olacaktı.doktorumla kararlaştırdık.bu arada ağrılarım hafiflemiş kanamalrım durmuştu.iyiyim diyordum atlattım.5 haziranda eşim görevden döndü.6haziranda beni alıp doktora ordanda evimize gececektik artık.yolda polis durdurdu hız yapmışız.eşimde ceza yazılmasın diye doğuma gidiyoruz dedi.polis tmm dedi bizi ceza yazmadan gönderdi.iyi atlattık diyip güldük.doktora vardığımzda eşim doktara hadi doktor hanım oğlumu özledim göreyim biran önce ultrasonda dedi.doktorumda iyice inceledikten sonra görücen görücen tamamıyla görücen kendini görücen oğlunun dedi.şok olmuştuk.ben ısrarla olmaz günü değil daha küçük dedikçe doktorum suyum kalmadığını söyledi.beni apar topar doğuma aldılar ameliyathanenin kapısında eşime sarıldım bırakmıyorum doktor zor ayırdı.neyse doğuma aldılar.ben istiyorum genel anestezi.doktorum kabul etmiyor.belden uyuşturcam dedi.zar zor ikna oldum.bana daha almıyoruz bebeği bakalım uyuştunmu kontrol etcez derken bir anda bir ses işte küçük prensim çığlıklarıyla geldi dünyaya.nasıl ya beni kandırdınız diye ağlamaya başladom hem oğlum hem ben ağlıyorduk.hemen verdiler koynuma mis gibiydi kuzum.öptm öptm öptm.3 kg. ve 50cm olarak dünyaya geldi bebeğim.suanda 7.5 aylık ve diş çıkarıyor.allah olmayan herkese versin.asla ümitsizliğe kapılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?