Yiğit Bulut'tan AB'ye: Lidere parmak sallıyorsunuz; dedeleriniz gibi kaçma şansınız bile olamayabili

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
"Haddinizi bilin, haddini bilmeyen helak olur"

inPaylaşın
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı ve Star gazetesi yazarı Yiğit Bulut, Alman Bild am Sonntag gazetesine verdiği mülakatta Erdoğan’ı eleştiren ve elini silah yaparak poz verenAvrupa Birliği Parlamento Başkanı Martin Schulz’a seslenerek “Dedeleriniz Yunan ordusunu taşeron kılarak, bu topraklarda bebekleri süngülere geçirirken, bu millet o süngüleri de o parmakları da kırdı! Yıl 2016 ve siz hala Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milleti’ne ve LİDER’e parmak sallıyorsunuz! Akıbetiniz dedeleriniz gibi “kaçma şansını bulmak” bile olamayabilir!” dedi.

Bulut’un bugün (8 Nisan 2016) yayımlanan “İyi dinle Schulz efendi!” başlıklı yazısı şöyle:

AB Parlamentosu Başkanı Schulz iki parmağını “silah şeklinde” yaparak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haddini aşan açıklamalar yapmış! Neyin kafası bu, anlayabilmiş değilim!

Başta bazı AB’li siyasetçiler ve Schulz efendi şu mantığa kendilerini kaptırıyorlar; NASIL OLSA ANLAŞMAYA İMZA ATTIRDIK, TÜRKİYE’YE İSTEDİĞİMİZİ, HER ŞEYİ YAPTIRABİLİRİZ! CUMHURBAŞKANI BİLE BİZİ DURDURAMAZ!

Bu noktada bu kardeşlere aşağıdaki satırları gösteriyor ve “İYİ OKUYUN SCHULZ efendi ve kafadaşları” diyorum!

Bakın ne diyor Sayın Cumhurbaşkanımız dün yaptığı konuşmada;

“AB ADIM ATMAZSA TÜRKİYE DE ANLAŞMAYI UYGULAMAZ... (Geri Kabul Anlaşması) Burada takip edilmesi gereken bir süreç vardır, belli şartlar vardır. Şayet Avrupa Birliği, atması gereken adımları atmaz, taahhütlerini yerine getirmezse, Türkiye de anlaşmayı uygulamaz. Şahsen, benim onayımdan geçecek olan bu tür şeylerde asla bir iade, onay almaz. Her şey verilen söz neyse, mutabakat metni neyse o metne göre olur”...

Bu satırlar sonrası “parmağını ülkeme, milletime, Lider’ime sallayan” Schulz ve benzeşlerine şu notu düşmek istiyorum; 200 yıldır bu coğrafyada kan döküyorsunuz! Gözyaşlarının ana sebebi sizlersiniz. Dedeleriniz Yunan ordusunu taşeron kılarak, bu topraklarda bebekleri süngülere geçirirken, bu millet o süngüleri de o parmakları da kırdı! Yıl 2016 ve siz hala Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milleti’ne ve LİDER’e parmak sallıyorsunuz! Akıbetiniz dedeleriniz gibi “kaçma şansını bulmak” bile olamayabilir! HADDİNİZİ BİLİN! HADDİNİ BİLMEYEN HELAK OLUR!
http://t24.com.tr/haber/yigit-bulut...-gibi-kacma-sansiniz-bile-olamayabilir,335432

Yo dostum yo cok korkuttun milleti deme oyle deme :27: kafalar piril piril..

Bu adam Yiğit B. bir zamanlar doğan medyanın dolaylı damadıymış :KK51:
Hani şu öğlen araları haber sunan Şule Zeybek( Aydın Doğan ın yeğeniymiş) var ya, onunla evliymiş, sanırım kadın bunu boşamış.
Bu gereksiz bilginin konuyla alakası yok ama ne biliyim, işte kadınız bazen saçma hatalar yaparız gibi garip bir kamu spotu verip kaçıyorum :confused:

:KK70::KK70:
son zamanların en büyük döneği jöleli efendi seni ciddiye alan kim acaba..

konuşuyorlar konuşuyorlar, ziplesen ne dedi diye bakıyorsun, semih tarzı atar gider başka bişey yok elle tutulur:KK53:

Hani şu öğlen araları haber sunan Şule Zeybek( Aydın Doğan ın yeğeniymiş) var ya, onunla evliymiş, sanırım kadın bunu boşamış.
Bu gereksiz bilginin konuyla alakası yok ama ne biliyim, işte kadınız bazen saçma hatalar yaparız gibi garip bir kamu spotu verip kaçıyorum :confused:
:KK57:Şule Zeybek Aydın Doğan'ın yeğenimiymiş,Yiğit Bulut'la evlilik mi yapmış:confused:.Konudan daha çok ilgimi çekti?:KK53:

:KK57:Şule Zeybek Aydın Doğan'ın yeğenimiymiş,Yiğit Bulut'la evlilik mi yapmış:confused:.Konudan daha çok ilgimi çekti?:KK53:

Evet doğru bilgi, bundan 7 -8 öncesi Kanal D Şule Zeybek Haber sunarken neredeyse hergün eski eşi Yiğit Bulut'ta para piyasalarıyla ilgili konuşmak için katılırdı, çocukları da var.
Bir bilgi daha Şule Zeybek Aydın Doğan'ın yeğeni olması bir yana, eski kültür bakanlarından Namık Kemal Zeybek'inde kızıdır ayrıca.

Konuya dönerseeeekkk 200 yıldır bu coğrafyada kan döküyorsunuz lafı yanlış değil, gayette doğru şeylerden bahsetmiş nasıl olmuşsa, en azından para piyasalarındaki talihsiz analizlerinden daha iyi bir açıklama olmuş lakin yıl 2016 artık savaşlarda süngü değil teknoloji konuşuyor, inşaata, ek binalara, avmlere para saçacağımıza savunma sanayine yönelsek iyi olur, bir başdanışman olarak bu konulara ağırlık verilmesini söylesen pek iyi olur, ama hala borsadasın gibi hissediyorum nedense, analiz yapıp duruyorsun:-)
Yarı yerli değil, vidasına kadar kendimizin ürettiği mühimmata ihtiyacımız var, Allah korusun bugün savaş olsa köşe yazılarıyla cengaverlik yapanlar çoktan yolu tutmuş gidiyor olur o da ayrı bir mevzu tabii.

Evet doğru bilgi, bundan 7 -8 öncesi Kanal D Şule Zeybek Haber sunarken neredeyse hergün eski eşi Yiğit Bulut'ta para piyasalarıyla ilgili konuşmak için katılırdı, çocukları da var.
Bir bilgi daha Şule Zeybek Aydın Doğan'ın yeğeni olması bir yana, eski kültür bakanlarından Namık Kemal Zeybek'inde kızıdır ayrıca.

Konuya dönerseeeekkk 200 yıldır bu coğrafyada kan döküyorsunuz lafı yanlış değil, gayette doğru şeylerden bahsetmiş nasıl olmuşsa, en azından para piyasalarındaki talihsiz analizlerinden daha iyi bir açıklama olmuş lakin yıl 2016 artık savaşlarda süngü değil teknoloji konuşuyor, inşaata, ek binalara, avmlere para saçacağımıza savunma sanayine yönelsek iyi olur, bir başdanışman olarak bu konulara ağırlık verilmesini söylesen pek iyi olur, ama hala borsadasın gibi hissediyorum nedense, analiz yapıp duruyorsun:-)
Yarı yerli değil, vidasına kadar kendimizin ürettiği mühimmata ihtiyacımız var, Allah korusun bugün savaş olsa köşe yazılarıyla cengaverlik yapanlar çoktan yolu tutmuş gidiyor olur o da ayrı bir mevzu tabii.
“İyi dinle Schulz efendi! Diye atarlanmışta..
İşte o tehditkar Schluz efendi duyuyor mu bunları? İnşallah duyacakları okuyacakları şekilde de yazılmıştır.. Çünkü öyle değilse bizler şov olarak görürüz doğal olarak..
Yani bunu söyleyen o olduğu için samimiyetsiz bulduk, yada ciddiye alamadık.. Bilemiyorum. One minute ayarında bir atar değil sonuçta.. Oturduğu yerde yazdığı bir şey.. Bizde burada yazarken bazen dünyayı kurtarıyoruz hissine kapılmıyoruz değil hani:KK48: En azından biz beynimizi yakıyoruz..
Malum masraflardan kısılmayacağına göre, vatandaşcanak her halta vergi ödeyerek, yıllardır bu icraat(!)lerin anlatılmasına karşı teknoloji veya silah devi olması gerekiyordu bu ülkenin.. Neyse.. Milletçe hakkımızda hayırlısı..

Back
X