Bu adam Yiğit B. bir zamanlar doğan medyanın dolaylı damadıymış
Hani şu öğlen araları haber sunan Şule Zeybek( Aydın Doğan ın yeğeniymiş) var ya, onunla evliymiş, sanırım kadın bunu boşamış.
Bu gereksiz bilginin konuyla alakası yok ama ne biliyim, işte kadınız bazen saçma hatalar yaparız gibi garip bir kamu spotu verip kaçıyorum
Bu adam Yiğit B. bir zamanlar doğan medyanın dolaylı damadıymış
Hani şu öğlen araları haber sunan Şule Zeybek( Aydın Doğan ın yeğeniymiş) var ya, onunla evliymiş, sanırım kadın bunu boşamış.
Bu gereksiz bilginin konuyla alakası yok ama ne biliyim, işte kadınız bazen saçma hatalar yaparız gibi garip bir kamu spotu verip kaçıyorum
Şule Zeybek Aydın Doğan'ın yeğenimiymiş,Yiğit Bulut'la evlilik mi yapmış .Konudan daha çok ilgimi çekti?
“İyi dinle Schulz efendi! Diye atarlanmışta..Evet doğru bilgi, bundan 7 -8 öncesi Kanal D Şule Zeybek Haber sunarken neredeyse hergün eski eşi Yiğit Bulut'ta para piyasalarıyla ilgili konuşmak için katılırdı, çocukları da var.
Bir bilgi daha Şule Zeybek Aydın Doğan'ın yeğeni olması bir yana, eski kültür bakanlarından Namık Kemal Zeybek'inde kızıdır ayrıca.
Konuya dönerseeeekkk 200 yıldır bu coğrafyada kan döküyorsunuz lafı yanlış değil, gayette doğru şeylerden bahsetmiş nasıl olmuşsa, en azından para piyasalarındaki talihsiz analizlerinden daha iyi bir açıklama olmuş lakin yıl 2016 artık savaşlarda süngü değil teknoloji konuşuyor, inşaata, ek binalara, avmlere para saçacağımıza savunma sanayine yönelsek iyi olur, bir başdanışman olarak bu konulara ağırlık verilmesini söylesen pek iyi olur, ama hala borsadasın gibi hissediyorum nedense, analiz yapıp duruyorsun
Yarı yerli değil, vidasına kadar kendimizin ürettiği mühimmata ihtiyacımız var, Allah korusun bugün savaş olsa köşe yazılarıyla cengaverlik yapanlar çoktan yolu tutmuş gidiyor olur o da ayrı bir mevzu tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?