Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yiğenimin nişan kıyafeti hanımlar..

murun84

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
867
132
648
c.tesi günü nişanımız var ve bu elbiseyi beğendik yorumlarınızı almak ve fikir vermek amacıyla ekliyorum

rengi çok güzelmiş,ben beğendim valla modeli de hoş..Allah tamamına erdirsin cnm..

hiç tarzım değil ama gösterişli şeyleri seviyor anlaşılan,rengi hoş...mutluluklar

bence de rengi çok hoşmuş. ama çok fazla abartılı buldum. tabii alınmış alınmıştır:) onun içine sinmesi önemli, güle güle giysin inşallah

bulunduğumuz ortama uyum sağlaması için biraz gösterişli şatafatlı olması gerekiyordu o yüzden böyle oldu tabiki sade sevenler için fazlaca gösterişli

rengi çok güzel benim için fazla abartılı ama madem ortama uygun diyosun güle güle giy

Genelde sadelikten yanayımdır gösterişli şeylerden pek haz etmem ama beğendim bunu.
Güle güle giysin. Allah mesut etsin.

ben cok begendim rengi modeli gercekten cok hos. Yigenine mutluluklar dilerim Canim. Ayrica insan kac defa nisanlaniyor satafatli olsun biraz sade kiyafet hep giyilir

çok saolun kızlar nitekim bugün nişanımız oldu güzeldi giydi bitti bile darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inş.

rengi tarzım değil amaa model şahane...

çok güzel çook süper :) Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…