Yiğenimde astım alerji bilgisi olan yardım etsin lütfen

duygu24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
119
35
28
39
Merhabalar kız kardeşimin oğlu 6 yaşında doktor doktor gezdiktikten sonra astım alerji olduğunu söyledi dr.Alerji ilaçları ve hava Makinesi almamızı söyledi.Evde de alınacak önlemleri sıraladı.Aklım almıyor bugüne kadar birşey yokken nasıl böyle birden bire ortaya çıkıyor.Bu sene anaokuluna başladı her çocuk gibi hasta oldu okul dönemi.Hastanelere sık gidilmeye başlandı bir türlü toparlanamadı. Şu aşamaya gelmesi bu teşhisi alması bizi çok üzdü geceleri tıkanıyor nefes almakta zorlanıyor.Annesi de ben de çok üzgünüz bizi neler bekliyor bilmiyoruz bu halde onu görmeye dayanamıyoruz.Astım alerjisi olan yakın bir akrabamın oğlu var onunla önceden konuşuyorduk o kadar şeyler yaşadı ki şuan aynı şeyleri benim yiğenim de mi yaşayacak çok korkuyorum canı yansın istemiyorum.

Herkeste farklı seyreden bir süreç, kötüyü düşünmeyin. Ancak çok net bir şey var ki süt ve süt ürünleri tetikliyor, aynı şekilde kakao genel olarak daha fazla tıkanıklığa sebep oluyor. Fonksiyonel beslenme konusunu araştırın. Burada isim vermek doğru mu bilemedim ama instagramda kendi oğlunun alerjik tüm şikayetlerini beslenme ile çözmüş biri var mesela. Kendisi sağlıkçı. Benzer paylaşımlar yapan başka kişilere de denk geldim. Beslenme düzeni ile ilgili araştırma yapın isterseniz

Bahsettiğiniz kişiyi yazabilir misiniz lütfen özelden

Benim oğlum 5 yaşında o da alerjik astım biz doğduğundan beri uğraşıyoruz bir çare bulamadık alerji uzmanı 6 yaşına kadar geçiyor geçmezse aşı tedavisi başlarız dedi aşı tedavisini bir araştırın isterseniz geçmiş olsun

Size de çok geçmiş olsun.okula gidiyor mu oğlunuz.Çok sıklıkla hava veriyor musunuz.çok tecrübesisiz neyin iyi neyin ona zarar vereceğini anlayamıyoruz.Evde bir sürü önlem aldık ama gece öksürükleri bitmiyor ve burunda hep tıkalı açılmıyor.çok üzülüyorum

Evet anasınıfına gidiyor geçmeyen balgamlı öksrürük var maalesef ve gece kalkıp kusuyor bazen bu arada hava makinesi de bizim ayrılmaz parçamız heryere taşıyoruz onu astım fısfısını da çok hasta olunca kullanıyoruz ama üzülmeyin yüzde doksanı geçiyormuş çocuklarda kalıcı olmuyormuş

Bir de gece yatmadan çiğneme tableti kullanıyorduk gece terörü yaptı bıraktık siz de kullanıyorsanız takip edin lütfen biz uzun zaman kullandık çok geç farkettim maalesef

Bir de gece yatmadan çiğneme tableti kullanıyorduk gece terörü yaptı bıraktık siz de kullanıyorsanız takip edin lütfen biz uzun zaman kullandık çok geç farkettim maalesef
Gece terörü dediğiniz kabuslar mı oluyor.Yiğenimde de geceleri kabus görüyor ve tek başına akşamları su içmeye bile gidemiyor mutfağa.İlaçların bu denli sebep olacağını hiç düşünmemiştim.Haftaya ilk alerji dr görecek muhtemelen test ister ve hangi ilaçları kullanması gerektiğini.Allah şifa versin evladınıza da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…