• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiğenim Aysima'mın doğum hikayesi:)

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Herkes yazdı bende özendim 25.mayıs çarşamba günü saat 4 te doğdu küçük meleğimiz annesi içerde biz dışarda kıvrandık gözyaşlarımız sel oldu içeri almadılar doğru dürüst haberde yoktu içeri girenn bi refakatçi kardeşin sancıdan halsiz düşmüş gözlerini kapatmış dedi mahfoldum çok kötü saatlerdi kafayı yedim zaman geçmedi meğer o saatlerde sancı yokmuş bizimki sıkılmış gözlerini kapatmış sunni sancı bile banamısın demedi abla dedi son yarım saatte sancı artmış bebekte 2 ıkınmayla gelivermiş fazla dikişi yokmuş doğumdan çıktı çook iyiydi oturuyodu gülüp konuşuyodu yorgunluk halsizlik fazla dikiş hiçbiri yoktu kızımızda çoook iyi maaşallah gözleri açtı hemen kucağıma aldım ağlması durdu memeyide tuttu tabi obur :) allah şükür iyiler rabbim olmayanlarada versin darısı hepimize teyzelik çok güzelmiş kardeşimde çok mutlu ama korkuyo nasıl bakıcam diye emzirmeyi hemen öğrendi çok iyi anne olacak aslında adı öykü olacaktı bembeyaz doğdu aysima koyduk bizde 56 cm 3600 kg çok tatlı çooook

Ailesine-milletine-vatanına hayırlı bir evlat olsun inşlh.Feccii seviliyor yeğenler cnm bırakmak istemezsin kucağından.:emir_bebek:

Back