• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yi ki varsn dost!

Tanem

Benim canım oğluuuuuummmm
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
6.057
1
156
Siirt

__ Doğrumu, yanlışımı, çorabımı,pantolonumu, şampuanımı , tokamı rahat rahat paylaşabildiğim
__İlk aşkımdan, son aşkımdan, özelimden, genelimden, hastalığımdan, şifamdan 7 yaşından beri haberdar olan
__Her türlü başarısıyla övündüğüm Ve Her zaman iyi kalite fondoten gibi hatalarımı kamufle edebilen
Kısaca hayat hamurumu şekillendirmemde etkisi en kuvvetli olan, çok nadir yamuk yapabilme meziyetine sahip olankaydirigubbakcemile3 yeryüzünde ne kadarda şanslı olduğumun en müthiş kanıtlarından biri :sm_cool:
Yani O . Yani canım dostum SEMA! Hep ol, iyi ki varsın sen:lepi: :asigim:
Seni üzen o beş para etmez ne kaybettiğini anladığında çok çok geç olmasına seviniyorum.:delphin:
Güzel yüreğinden çıkan sevgi köprüsünde yürümek ne güzel kardeşim tekrar hayat denilen bu serüvende bana yalnız olmadığımı hissettirdiğin için TEŞEKKÜRLEEEEEER, TEŞEKKÜRLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER hepsi için! Tüm alkışlar bu topicde en iyi dostlara gitsin:lepi:. .alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktana.s.

(Ah keşke bunları okuyabilse belki bir gün okur ve sürpriz olurhihoyyyt)

Son düzenleme:
Back