• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ygs yaklaştı :(

Ben de geçen yıl aynı durumdaydım :) Hedefim hukuk değildi ama yine de yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım. Tavsiye verecek olursam benim ilk zamanlar yaptığım bir şey vardı sakın onu yapma derim :) Matematiği çok severdim ve sürekli onu çözmek isterdim ama tabi sonra baktım diğer dersler de var felsefe bile çözdüm :) Sınavı için de çok stres yapma zaten zaman o kadar çabuk geçiyor ki ben şimdi bile 12. sınıfın nasıl geçtiğini anlamıyorum :KK66: Ve ben sınava girdiğimde rüyada gibiydim sanki normal bir denemeymiş gibi hissettim desem yalan olur öyle türkçe soruları hiç bir denemede yoktu :KK66: Zor değil ama farklıydı. Bu arada sadece YGS ye de odaklanma tabi zaten hedefin hukuksa LYS ye de çalışıyorsundur. Neyse daha fazla uzatmayayım inşallah kazanırsın hayırlısıyla istediğin yeri. Allah yardımcın olsun.. :)

hukuk tm3 ile alıyor artık biliyorsundur. yani sürekli ygs çalışma ygs'nin çok etkisi olmuyor zaten.
edebiyat netlerini yükseltmen gerekiyor.

öncelikle bilgilerinizi paylaştıgınz için teşekkür ederim bayanlar.. SÖZDEN-96 maalesef bende bu aralar mat sardım diğerlerini boşladım ve açığım çıktı şuan bir haftadır tatili konu eksiklerimi kapamakla meşgulüm ,parafgarlar ayrı bir sıkıntı sormayın :( ama svlak= arkadaşım rehber hocama sordum ben onu fazla bir fark olmadıgını söyledi hukukun tm 3 geçmesi için ve bana ygs de 90 dan fazla net çıkarmamı söyledi :( ve ayrıcada şöyle düşünüyorum ygs de 300 küsür puan bana süper moral olur ,inşşşşşş ve son 38 gün kaldı :'( .....

Back