kızlar bende bu yıl öss ye girmek istiyorum benimde bilgim yok yeni sistem hakkında banada bilgi verirseniz çok sevinirim.
şimdi şöyle anlatayım ben ea çıkışlıyım düz lise mezunuyum ve tercih için att ve ebelik düşünüyorum ygs 2 puanıyla alınıyormuş yeni sistemden anladığım kadarıylaama o puanı nasıl alacm bilmiyorum yani ne çözmem gerekir hangi sınava girmeliyim bana bir bilgi verin lütfen kör kütük cahil oldum ayol yaaa
merhaba kızlar.ben de bu yıl sınava girmeye niyetlendim.aslında mezun olalı 10 sene oldu ama her geçen yıl okumadığım için daha fazla pişman olduyorum.bu yüzden 30 yaşında da olsam bişeyler yapmak en azından kendim için denemek istiyorum.anadolu ünüversitesinde çok güzel açık öğretim bölümlerinin olduğunu gördüm ama ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok.benim zamanımdakiyle şimdi arasında o kadar çok fark var ki herşey sürekli değişiyo zaten.yanılmıyorsam lys ye girmem gerekiyo ve sınav 27 marttaymış.ve yine yanılmıyorsam bugün başvurular başlamış.öncelikle ne yapmalıyım?başvuru belgesini nerden alabilirim.sonra sanırım gidip bankaya para yatırmam gerekiyormuş.biri bana bu konuda bilgi verebilirse çok sevinirim
teşekkür ederim hallettim.çok sağol:)evet bankaya 35lira yatırılıyor ziraata yatırılabiliyor diger bankaları bilmiyorum da sonra gidip herhangi bir okuldan basvuru yapabilirsin
aynı donem derken aynı tarıhtemı yanı bıde tercıh yaparkem hep 4 yıllık hem 2 yıllık terıcı yapabılıyomuyuz acaba yoksa sadece tek bi şansmı varYgs ve lys nin tercih dönemleri farklı değil
İkisi de aynı dönemde yapılıyor
aynı donem derken aynı tarıhtemı yanı bıde tercıh yaparkem hep 4 yıllık hem 2 yıllık terıcı yapabılıyomuyuz acaba yoksa sadece tek bi şansmı var
bende bısey sormak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım. ben tm cıkışlıyım 2 yıllık bankacılık ve sıgortacılık ıstıyorum. bu durumda sadece '' ygs '' ye gırmem yeterlı oluyo mu yoksa 4 yıllık tercıh etmıcegım halde '' lys '' ye de gırmek zorundayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?