• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ygs Sonuçları Açıklanmış...

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.014
2.160
373
36
BASIN DUYURUSU
(20 Nisan 2012)

2012-YGS Sonuçlarının Açıklanması

1 Nisan 2012 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavının (2012-YGS) sonuçları bugün saat 06.00'da açıklanacaktır.

Sınava katılan 1.837.737 adayın sınav sonucunu öğrenme taleplerini zamana yaymak amacıyla sonuçların açıklanması için saat 06.00 tercih edilmiştir.

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM:::Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi veya SYM:::Yksekretim Kurulu renci Seme ve Yerletirme Merkezi internet adreslerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. 2012-YGS Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınava giren adayların soru kitapçıkları ile cevap kâğıtları bugün saat 16.00’dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da Soru Kitapçığı Görüntüleme Sistemi internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

2012-LYS başvuruları 24–30 Nisan 2012 tarihleri arasında alınacaktır.

2012-LYS’de tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

202 puan almışım lys ye girmeye hak kazanmışım.
uzaktan eğitim istediğim için şimdilik puanım yeter lys den de 250 alsam tamamdır.:52::52::1:

Barajı geçemem diye düşünmüştüm 285 geldi sonuç baya kötü ama yapcak bişey yok artık...

Valla benim sonuç karşısında ağzım açık kaldı:37: Bu kadar kötü beklemiyodum ama olsun lys sınavı için büyük bi gaz verdi bu sonuç bana :52:

benim de matten 2 yanlış vardı 3y gözüküyor. Türkçeyi geçen seneye göre düşürmüştüm. Diğer dersleri yükselttim çok şükür. Puanımdan olmasa da sıralamamdan memnunum.

kızlar ben yeni sisteme göre aobp mi bilmiyorum onu nasıl hesaplayacağım.. eski sisteme göre sözel aobp =89 benim..

kızlar ben eşitağırlık çıkışlıyım.bu puanları hiç anlamıyorum .ygs 3 :330 ygs 4:312 ygs 5:311 din kültürü öğretmenliği istiyorum düz liseliyim puandan anlayanlar nasıl sizce

kızlar ben eşitağırlık çıkışlıyım.bu puanları hiç anlamıyorum .ygs 3 :330 ygs 4:312 ygs 5:311 din kültürü öğretmenliği istiyorum düz liseliyim puandan anlayanlar nasıl sizce

canım dkab bölümü ygs-4 ile alıyor..öncelikli yerleştirme imamhatip mezunlarına oluyor,sonra diğer lise mezunlarını alıyor sistem..hangi şehirleri düşünüyorsun?

kaldırılmaz sanmam da belki ilahşyat fakültesine dahil edilir. eskiden öyleydi,eğitim fakültesine aldılar.şuan eğitim fakültesi bölümlerinden biri .

Back