• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ygs olmadı lys gerek var mı :(

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
34
İstanbul
ygs barajı geçtim 6 puan türünden de ama o kadar yani ygs3= 252 sıralama=603101. çok ama çok kötü bence yani lys hiç çalışmasam seneye mi kalsam ne yapsam moralim çok bozuk :((

benim puanımla aynı hemen hemen hatta benimki daha düşük desem :52:

Lys de hangi türden sınava gireceğin önemli bence.
Eğer dilciysen zaten katılım fazla olmadığından sıralamanı öne çekebilirsin.

Bu arada ilk 10 bine girenlerin çoğu sayısalcı zaten.
Sözellerin ygs'si genelde kötü geçer ama lys'de iyi bir puan yaparsan açıkta kalmassın bence.

İstediğin bölüm ne?

ygs barajı geçtim 6 puan türünden de ama o kadar yani ygs3= 252 sıralama=603101. çok ama çok kötü bence yani lys hiç çalışmasam seneye mi kalsam ne yapsam moralim çok bozuk :((

Lys'yi bırakma kesinlikle he eğer Lys'de yerleşemezsen çalışman dez avantaj olmaz seneye için hazırlık yapmış olursun.

bak işte çoğu kişiböyle düşündüğü için ygsden sonra psikolojik olarak eleniyor. sen elenme :) hem için rahat etmez ki yani lys ye çalışmayayım ya diyemiyo insan. belli başlı çok çıkan konuları bi hallet bakalım

benim puanımla aynı hemen hemen hatta benimki daha düşük desem :52:

Lys de hangi türden sınava gireceğin önemli bence.
Eğer dilciysen zaten katılım fazla olmadığından sıralamanı öne çekebilirsin.

Bu arada ilk 10 bine girenlerin çoğu sayısalcı zaten.
Sözellerin ygs'si genelde kötü geçer ama lys'de iyi bir puan yaparsan açıkta kalmassın bence.

İstediğin bölüm ne?

Gazetecilik-radyo Televizyon yani ts alanim...

Back