Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ygs barajı geçtim 6 puan türünden de ama o kadar yani ygs3= 252 sıralama=603101. çok ama çok kötü bence yani lys hiç çalışmasam seneye mi kalsam ne yapsam moralim çok bozuk (
ygs barajı geçtim 6 puan türünden de ama o kadar yani ygs3= 252 sıralama=603101. çok ama çok kötü bence yani lys hiç çalışmasam seneye mi kalsam ne yapsam moralim çok bozuk (
bak işte çoğu kişiböyle düşündüğü için ygsden sonra psikolojik olarak eleniyor. sen elenme :) hem için rahat etmez ki yani lys ye çalışmayayım ya diyemiyo insan. belli başlı çok çıkan konuları bi hallet bakalım