How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lise Yorum ve Soruları ygs lys kitapları arıyorum

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.3 sne önce ünv kazandigmda btn kitaplarmı dagttım.şimdı tekrar hazrlanyorum üniverste snavlarına2015 için .elmde çok az kaynagm var.uygun fiyatlı temiz soru bnkaları knu anlatm ktapları olanlar varsa bna ulaşablrlermi

Eklentiler

• $1401807513998.jpg
    $1401807513998.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $1401807535145.jpg
    $1401807535145.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $1401807571909.jpg
    $1401807571909.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 92
Canim bir suru var yanindada dergilerimi hediye edebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
temizdr dglmi ozellikle soru bnkaları ne durumda bna ygs mat soru bnkası.ygs geo knu anlatmlı ve soru bnkası trkçe ygs soru bnkası cogrfya ve tarh flsfe soru bnkası lazm şmdlik eger uygn fyat olursa lys edbyt cografya tarh flsfe grubu knuanlatm ve soru bnkalarnıda alablrm

temizdr dglmi ozellikle soru bnkaları ne durumda bna ygs mat soru bnkası.ygs geo knu anlatmlı ve soru bnkası trkçe ygs soru bnkası cogrfya ve tarh flsfe soru bnkası lazm şmdlik eger uygn fyat olursa lys edbyt cografya tarh flsfe grubu knuanlatm ve soru bnkalarnıda alablrm

Hepsi tertemiz canim bazilarnda bi iki sayfa cozmusum bazilarinda temiz olmazsa geri gonderirsin dur bakyim deiklerinin ayrintili remini atiyim sen bak icin rahat etsin

Canim kitaplari soyluyorum sana lys tarih soru bankasi ygs matematik soru bankasi ygs tarih soru bankasi lys felsefe soru bankasi ygs konu anlatmli tarih guvenderin lys felsefe grubu konu anlatmli turkce lys konu anlatmli dergilerde lys ygs konu anltmli butun dersler var dergilerden hedyede verebilirim istersen

Canim kitaplari soyluyorum sana lys tarih soru bankasi ygs matematik soru bankasi ygs tarih soru bankasi lys felsefe soru bankasi ygs konu anlatmli tarih guvenderin lys felsefe grubu konu anlatmli turkce lys konu anlatmli dergilerde lys ygs konu anltmli butun dersler var dergilerden hedyede verebilirim istersen

Sende sózeldn galiba :-) hepsne ne kadar dyosn dergleride gndreblrsin istrsen sevnirm

Sende sózeldn galiba :-) hepsne ne kadar dyosn dergleride gndreblrsin istrsen sevnirm

Canim buda cografya tertemiz soru bankam sen ne kadar diyosun canim ikimizde ogrenciyiz sen ne kadar dersen okdar olsun canim yok ben esit agriliktim :)

Eklentiler

• $1401808883452.jpg
    $1401808883452.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 77
Canim buda cografya tertemiz soru bankam sen ne kadar diyosun canim ikimizde ogrenciyiz sen ne kadar dersen okdar olsun canim yok ben esit agriliktim :)

Valla bilemyorum sen 2.el ktap fyatlarna bi bak ona góre bna uygun bi fyat sóle olmazmı.evlym ben eşimdn habersz briktrdigmle alcm ona göre :-)

Valla bilemyorum sen 2.el ktap fyatlarna bi bak ona góre bna uygun bi fyat sóle olmazmı.evlym ben eşimdn habersz briktrdigmle alcm ona göre :-)

Canim gercektwn sen ne dersen o olur kargo parasi sanmi ait sen belirle benim icin sikinti yok canim ne kadar dersen okdardir :)

Kiyamam ya :) ole forumlara bakarken müdahil oldum dayanamadim :) hangi okulu istiyorsunuz?

Aslnda 3 sene önce sosyoloji kazanmştm brakmak zorunda kaldm yne istanbulda sosyoloji falan dûşnyorm :-) aslında eşimde kızmaz ama şuanda bi bebek bekldgmz içn tepki góstreblr.hem masraflarmz falanda çok oluyo onun içn o duymadan halletmek istyorm

Back