ygs-lys 2011 tercih robotu (ve yardım:S

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
canlarım yaa kafayı yemek üzereyimm dersaneye gidip sormaya zamanım yok,çalışıyorum cunku.ben işten cıkınca da dersane kapanmış oluyor.ve vakitsizlikten gidemedim.Tercih robotu aramaktayım fakat google'a sordugumda bulduklarım cok kesat..yeni mezun olmadıgım için bu yenı sistemi anlamaya çalışanlardanım ben de :s tek isteğim netten bakabileceğim,puanımı vs vs yazıp karşıma cıkıp bana bi liste verebilecek olan düzgün bi tercih robotu ( bulamıorum ya bildiğiniz var mı böle bi site?
ya da dersaneyı arasam tc mi versem zaten 3 şehir var yazmak istediğim,onun listesını telde söyler mi ki ? :S
son 5 gun.................

tercihrobotu.com ben burdan bakmıştım? hıı bide sıralamam.com var hem sıralamaya hemde puana göre kazandığın yerleri karşına çıkarıyo cnm?

böyle bişeyi internete güvenerek yapma bence..
ara dersaneyi durumu anlat rehberlik ögretmeni mutlaka yardımcı olucaktır her ögrenciye ayırdıkları bi süre var sonuçta sanada ayırmak zorunda
isteklerini belirt listeni al

tercıhrobotu.com a bakmişdim ama tkrr bakıjam.ararım olmazsa bi dersaneyi.başka türlü çıkamıjam bu işin içinden sanırım :S ne zormuş ya

dogru tercih.com cok işime yaradıı..bu aradaaa bu netteki ösym sayfasındaki tercihler den aday bilgilerime yönlendirilen kısımda bireysel başvuru görünmüo bende :S cuma son gun ne zaman açılır ki :S ben mi göremıorum yaw :S

işinize yaramasına sevindim:)
sisteme giriş yaptığınızda ösys tercih yazıyordu sanırım oraya girmeniz lazım.
Ben geçen hafta yaptım tercihlerimi bir sorunla karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…