Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabınızı şimdi gördüm not aldım kesin alıyorum bunları çok teşekkürler :)Canım ben de tekrardan sınava girmeyi düşünüyorum biraz biraz başladım türkçe ve tarihi yarıladım. Şu anda Türkçe'yi Karekök yayınlarından Tarihi ise Palme Yayınları aldım güzel ben beğendim.Coğrafyaya daha hiç başlamadım açıkcası ama elimde Karekök yayınları var şuanda. Ben sadece ygs giricem tarih türkçe coğrafya önemli benim için matematik içinde şu anda almadım daha. Ama büyük ihtimal onu da Fem Simetriyle halletmeyi düşünüyorum zaten konu sıkıntım yok sadece soru bankası alacağım.
Ygs mat
Ygs türkçe
Ygs tarih
Ygs coğrafya
Ve ygs fen
Kitap önerisi olan var mı
Mrb bende ikinci univ için çalışıyorum pek çalışıyorum sayılmaz ben bu sene değil bidaha ki sene için çalısiyorum oglumla biraz zor oluyor çalışmak bende zamana yaydimcanım Merhaba,
Bende 2. üniversite için tekrardan sınava gireceğim. Daha oncede başarılı olmamda faydalı olan fem yayınlarını tavsiye ederim, minik notlar ile de gereksiz cümleler olmadan rahat rahat çalışabiliyorsun, aklında kalıyor güzelce.
ozellikle matematik kısmı güzel, mesela ben dil oğrencisi idim, matematiği çok rahat kavramamı sağladı ve fasikül şeklinde olması daha da güzelleştiriyor.
Birde bahsettigimiz kitaplar bunlar mi yanlış bişey almayimcanım Merhaba,
Bende 2. üniversite için tekrardan sınava gireceğim. Daha oncede başarılı olmamda faydalı olan fem yayınlarını tavsiye ederim, minik notlar ile de gereksiz cümleler olmadan rahat rahat çalışabiliyorsun, aklında kalıyor güzelce.
ozellikle matematik kısmı güzel, mesela ben dil oğrencisi idim, matematiği çok rahat kavramamı sağladı ve fasikül şeklinde olması daha da güzelleştiriyor.
Birde bahsettigimiz kitaplar bunlar mi yanlış bişey almayim
Tavsiyen için teşekkür ederim cok işime yaradı biyerden baslamak lazım artıkCanım kolay gelsin şimdiden . Evet bunlar canım yalnız alırken en son basımın al , şöyle ki şu an bu kitapların 2015 basımı var ama 2016 müfredat uyumlu . Buna dikkat et :)
Gerisini sıkıca çalışıp biraz test çözdün mü oldu bitti :)
Tavsiyen için teşekkür ederim cok işime yaradı biyerden baslamak lazım artık