Ygs kitap önerisi

301114

Hukabo
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
430
511
34
Ygs mat
Ygs türkçe
Ygs tarih
Ygs coğrafya
Ve ygs fen
Kitap önerisi olan var mı

Canım ben de tekrardan sınava girmeyi düşünüyorum biraz biraz başladım türkçe ve tarihi yarıladım. Şu anda Türkçe'yi Karekök yayınlarından Tarihi ise Palme Yayınları aldım güzel ben beğendim.Coğrafyaya daha hiç başlamadım açıkcası ama elimde Karekök yayınları var şuanda. Ben sadece ygs giricem tarih türkçe coğrafya önemli benim için matematik içinde şu anda almadım daha. Ama büyük ihtimal onu da Fem Simetriyle halletmeyi düşünüyorum zaten konu sıkıntım yok sadece soru bankası alacağım.

Canım ben de tekrardan sınava girmeyi düşünüyorum biraz biraz başladım türkçe ve tarihi yarıladım. Şu anda Türkçe'yi Karekök yayınlarından Tarihi ise Palme Yayınları aldım güzel ben beğendim.Coğrafyaya daha hiç başlamadım açıkcası ama elimde Karekök yayınları var şuanda. Ben sadece ygs giricem tarih türkçe coğrafya önemli benim için matematik içinde şu anda almadım daha. Ama büyük ihtimal onu da Fem Simetriyle halletmeyi düşünüyorum zaten konu sıkıntım yok sadece soru bankası alacağım.
Cevabınızı şimdi gördüm not aldım kesin alıyorum bunları çok teşekkürler :)

Ygs mat
Ygs türkçe
Ygs tarih
Ygs coğrafya
Ve ygs fen
Kitap önerisi olan var mı

canım Merhaba,

Bende 2. üniversite için tekrardan sınava gireceğim. Daha oncede başarılı olmamda faydalı olan fem yayınlarını tavsiye ederim, minik notlar ile de gereksiz cümleler olmadan rahat rahat çalışabiliyorsun, aklında kalıyor güzelce.

ozellikle matematik kısmı güzel, mesela ben dil oğrencisi idim, matematiği çok rahat kavramamı sağladı ve fasikül şeklinde olması daha da güzelleştiriyor.

canım Merhaba,

Bende 2. üniversite için tekrardan sınava gireceğim. Daha oncede başarılı olmamda faydalı olan fem yayınlarını tavsiye ederim, minik notlar ile de gereksiz cümleler olmadan rahat rahat çalışabiliyorsun, aklında kalıyor güzelce.

ozellikle matematik kısmı güzel, mesela ben dil oğrencisi idim, matematiği çok rahat kavramamı sağladı ve fasikül şeklinde olması daha da güzelleştiriyor.
Mrb bende ikinci univ için çalışıyorum pek çalışıyorum sayılmaz ben bu sene değil bidaha ki sene için çalısiyorum oglumla biraz zor oluyor çalışmak bende zamana yaydim
Fem yayınları aldirayim eşime ozamn Fem bütün dersler mi aldirmaliyim yabi Fem mat Fem türkçe vs

canım Merhaba,

Birde bahsettigimiz kitaplar bunlar mi yanlış bişey almayim :KK17:

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-01-22-14-14.png
    Screenshot_2016-01-01-22-14-14.png
    131,3 KB · Görüntüleme: 163
  • Screenshot_2016-01-01-22-13-47.png
    Screenshot_2016-01-01-22-13-47.png
    136,4 KB · Görüntüleme: 166
Birde bahsettigimiz kitaplar bunlar mi yanlış bişey almayim :KK17:

Canım kolay gelsin şimdiden . Evet bunlar canım yalnız alırken en son basımın al , şöyle ki şu an bu kitapların 2015 basımı var ama 2016 müfredat uyumlu . Buna dikkat et :)

Gerisini sıkıca çalışıp biraz test çözdün mü oldu bitti :)

Canım kolay gelsin şimdiden . Evet bunlar canım yalnız alırken en son basımın al , şöyle ki şu an bu kitapların 2015 basımı var ama 2016 müfredat uyumlu . Buna dikkat et :)

Gerisini sıkıca çalışıp biraz test çözdün mü oldu bitti :)
Tavsiyen için teşekkür ederim cok işime yaradı biyerden baslamak lazım artık

Tavsiyen için teşekkür ederim cok işime yaradı biyerden baslamak lazım artık

Rica ederim , faydalı olursa ne Mutlu bana . Evet başlamak şart bende yarın kaldığım yerden çalışmaya başlıyorum :) umarım güzel sonuçlar alırız

YGS Türkçe için Birey soru bankası kesinlikle çözülmesi gerekiyor İbrahim Bektaş bu kırmızılı kitap
YGS Tarih, ben sayısalım ve Okyanus Tarih Şematik Konu Anlatımı - Mehmet Kır dan çalıştım 1 yanlışım vardı sadece tarihten bu kitabı kesinlikle öneriyorum çok az çalışmama rağmen çok faydasını gördüm
YGS mat ve fende karekök çok iyi
YGS Fizik için öncelikle güvender fizik soru bankası ile temel sağlanmalı sonra Final Fizik var biraz zor ama çok faydalı.
YGS Kimyada bence kaynak hiç fark etmez ne varsa olur kimya konusu az zaten ygsde ve kolay sorular çıkıyor bi özet kitabi ve soru bankası yetecektir illa bi kaynak fark etmez ama lys kimyada kesinlikle karekök
YGS-LYS Geometri Birey ve Karekök öneririm

Fenlerde palme iyidir
Matta fem simetr yada fem beyaz kitap
Birde son adımda karekök çözülebilir her dersten. Soruları daha üst düzey-kaliteli diyorlar

kızlar eşimin de desteğiyle ikinci üniversitemi okuyacağım inşallah.karşılaştırmalı edeiyat bitirdim iş bulamıyorum her günüm üzüntü...neyse anlayacağınız üzere dilciyim en son 2004te girmiştim sınava.şimdi hangi kitapları almalıyım türkçe tarih ve coğrafya için?

X