ygs kabulü

beaumont

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
69
8
bu konu hakkında tam bi bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim. ben saçımı küllü gri bi renge boyatmak istiyorum yaz vakti sıcak güneş o zaman belki tutmaz diye şimdiden boyatmak istiyorum birazda sabırsızım ben. daha kimliğimin fotoğrafınıda değiştirmedim. şimdi saçı boyatıp öyle resim çektirsem kimliği o resimle yenileyip o şekilde girebilirmiyim sınava ya da kabul olmuyomu?

bu konu hakkında tam bi bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim. ben saçımı küllü gri bi renge boyatmak istiyorum yaz vakti sıcak güneş o zaman belki tutmaz diye şimdiden boyatmak istiyorum birazda sabırsızım ben. daha kimliğimin fotoğrafınıda değiştirmedim. şimdi saçı boyatıp öyle resim çektirsem kimliği o resimle yenileyip o şekilde girebilirmiyim sınava ya da kabul olmuyomu?
Sinavdan sonra boyat bence sonra aksilik yasanmasin ÖSYM de ki resim suan ki halin sonuçta kpss di galiba sorun yasanmisti hatirliyorsaniz.

Kimlik ve sınav giriş belgesindeki fotoğraf aynı olup saçınızın rengi de o zamana kadar değişmezse sıkıntı olmaz. Boyayınca çok bir değişim olmuyosa sıkıntı olmaz. Geçen senelerde giremeyen kişinin baya farklıydı

Ben ilkokul fotoğrafımla hem ygs hem LYS hem ielts hem de ehliyet sınavına girdim ya dert etmeyin :KK45:

Sonunda kimlik kayboldu da değiştirmek zorunda kaldım.

Ben ilkokul fotoğrafımla hem ygs hem LYS hem ielts hem de ehliyet sınavına girdim ya dert etmeyin :KK45:

Sonunda kimlik kayboldu da değiştirmek zorunda kaldım.
Kpss sınavına alinmadi birisi geçmiş yillarda. Bence sinavdan sonra boyasın.

Kpss sınavına alinmadi bir öğrenci. Bence sinavdan sonra boyasın.
Ilginç tc numarasını kimlik ve sınav giriş belgesinde karşılaştırıp ikisinden birindeki fotoğraf güncelse sorunsuz kabul ediyorlar diye biliyorum. Ama madem öyle riske atmasın ben sınava gireli 4 yıl oldu.

Her sene soruları görmek amaçlı girerim. Her seferinde saçım farklı renk. Hiç problem olmadı bugüne kadar. Ayy ne güzel stresler, için rahat edecekse 2 hafta daha bekle dedikleri gibi canım

Baya geçmiş ama yinede yaziyim:-D hiç bir şekilde sorun olmuyor yada bana sorun olmadı. Benim basvurumdaki resimde saclarim simsiyah yüzüm şişko kimlikteki resimde saclarim kumral normal halimde saclarim ombre sarı yüzüm zayıf ve gözlüklü. Ama hiç bi şekilde zorluk yasamadim

X