• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS Günlüğüm ;) bluebells =))

bluebells

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
18
0
6
Konya
Merhaba ben Ayşe :)
12. sınıfa geçtim ve bu yıl (2014) ygs ye gireceğim . Okul öncesi öğretmenliğini istiyorum ve bunun içinde sadece ygs ye girmem yeterli :) ygs 5 ten alıyor .. ben eşit ağırlıkçıyım :)
.
.
19.08.2013 tarihinde YGS günlerim başlamış bulunmakta ;)
(dershanede bugün başladı :) .. )
Kendimi motive etmek amacıyla buraya bitirdiğim konuları , haftalık soru sayılarımı ve deneme sınıvı sonuçlarımı yazacağım =))
Sizlerde bana katılabilirsiniz :) Hatta bi bakarsınız birlikte küçük yarışmalar yapıyor oluruz ;) En çok soru çözeni belirleriz felan filan =))

Merhaba ben Ayşe :)
12. sınıfa geçtim ve bu yıl (2014) ygs ye gireceğim . Okul öncesi öğretmenliğini istiyorum ve bunun içinde sadece ygs ye girmem yeterli :) ygs 5 ten alıyor .. ben eşit ağırlıkçıyım :)
.
.
19.08.2013 tarihinde YGS günlerim başlamış bulunmakta ;)
(dershanede bugün başladı :) .. )
Kendimi motive etmek amacıyla buraya bitirdiğim konuları , haftalık soru sayılarımı ve deneme sınıvı sonuçlarımı yazacağım =))
Sizlerde bana katılabilirsiniz :) Hatta bi bakarsınız birlikte küçük yarışmalar yapıyor oluruz ;) En çok soru çözeni belirleriz felan filan =))

süper olur :1: birbirimizi motive ederizve azim de olur

Back