• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ygs-4 yardım edin lütfen :(

seda58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
133
0
116
Konya
arkadaşlar önceden üni umrumda değildi fakat şimdi öyle değil kazanmak istiyorum diploma puanım 61,25 sanırım okuldanda puan geliyormuş ygs 4 de 330 320 fln aldım diyelim sizce kaç puan olur bilen varsa nolur bi söylesin yada uzun lafın kısası 420 almam lazım bu puanı nasıl alabilirim yardım edin:43:

320 330 civarı alırsanız 420 malesef yetişmeniz mümkün değil okul birincileri 75 puan alıyor en düşük 15 puan

peki 420 almam için puanlarımın nası olması gerekiyor diploma notum 61.25:43:

ygs4 puanın 330sa maksimum 405e cıkabilirsin (75 puan okuldan alırsan, bu da okul birincisinin puanıdır)
yani üzgünüm ama istediğin şey mümkün değil ki bi yolu olsun

hayır 330 değil ama sanırım 330-320 olur çünkü sınavda 30 türkçe 40 sosyal 20 mat :52: 10 fen bilimleri varmış mattan hiçbişey bilmiyorum sözelciyim zaten lise 1 dede zoraki 1 düşürebilmiştim o kadar kötü yani biyoloji ve kimyayıda çlışırsam yapabilirm belki yani hiç bilmiyorum ygs 4 den en az 405 almam lazım oda en az :( en fazla 420-440 almam gerek sadece sözel dersler olsa gecemi gündümüze katıp yapardım amaya zaten sözelci insan matı başaramayıp sözele giden insan ne diye sınavda mat tan sorumlu tutarsınızki saçmasapan işler tmler sosyoloji mantık görmedi bile ama onların alanında mat yapamıyan giremiyo o bölüme saçmasapan iişler işte :27:

canım kusura bakma ama ben hiç bişey anlamadım :52:
sen sınava henüz girmedin mi yani? bu 320-330 tahmin ettiğin puanmı bu kadar alırım diye?
peki neden kafanda bu kadar sabit bu puan var? bi bölümün puanı mı? ygs'yle alanlarınki çok farkeder seneden seneye zaten öncelikle bu var. o yazdıgın sayılarda sanırım ygs-4 için derslerin ne kadar etkilediklerinin oranı, ama sen soru sayısı gibi yazmışsın

bunuda yeni öğrendim evet bu konuda bayağı cahilim çünkü önceden umursamazdım fakat gün geçtikçe kndimi hiç gibi hissetmeye başlayınca üniversteyi kafama koydum kitapçıkta soru sayısı gibi duruyordu :26::78bütün arkadaşlarım üniyi kazanamadım diye sırt çevirdiler babama öyledim beni dersaneye gönder die okuyupta hakim doktor mu olucan sanki dedi ardında enfeksiyon hastalığından hastaneye yattım yılın yarısı böyle geçti bende başvurmadım bu sene çünkü çalışmamıştım ama 2012 dekine gircem dersaneyede gitmediim için bu konuları bana anlatıcak kimse yok maalesef lütfen yardımcı olun :14::50: bu arada ygs de her bölümde kaç soru oluyor peki :)

Son düzenleme:
Back