- 23 Eylül 2007
- 739
- 1
- Konu Sahibi keçi kxixz
Kapım çalındı yaşlı komşum evin hayırlı olsun kızım diyerek oturmaya geldi.Elinde ördüğü kendi göz nuru el emeği lifi hediye getirmiş. Hoş beşten sonra amca nasıl yine bisiklete biniyor mu? dedim.Kızım bakma sen onun bisiklete bindiğine yaşı seksenin üzerinde dedi.Maşallah allah hayırlı ömür versin,dedim. Versinde kızım amcan beni çok kırdı dedi.Bak ben anlatayım da sen hak ver. Amcan kore gazisi dernek gazileri Koreye götürüyor ama kaç senedir bize sıra gelmiyor. Amcan bu konu hep açıldığında bana; hanım senide götüreceğim Koreye çarpıştığımız askerlik yaptığımız yerleri sanada göstereceğim,diyordu. Bir gün dernekten aradılar gözünüz aydın pasapotlarınızı hazırlayın Koreye gidiyorsunuz, deiler.Amcan sevinçten havalara uçtu hemen kızlarını aradı hanginizi götürüm diye.Beni götürecekti ama bana hiç teklif bile etmedi.Ama ben çok kırıldım kızım, yinede yemeğini verdim, banyosunu yaptırdım,tırnaklarını kestim.Ama ne yalan söyleyeyim çok kırıldım kızım.Hizmetimde kusur etmedim ama çok kıırıldım.Haksızmıyım kızım ? dedi.hiç bir şey aklıma gelmedi üzüldüm.Ancak teyze üveyiniz var mı? dedim.Yok kızım on beş yaşımdan beri karısıyım ama çok kırıldım dedi.Yorum yapmadım AMA, şimdiki evlilikleri düşündüm, birde anlatılan evliliği..... Evet kırılmıştı yetmişlik ninem seksenlik dedeye ama HİZMETTE KUSUR ETMEMİŞTİ. yorumu size bırakıyorum arkadaşlar.................Şeniz