Ne?Kuyruk sokumu hacamat olun derimgece altını ıslatma konusunda %80 oranında başarısı var..ama kesinlikle işinin ehli birini bulmalısınız..asla acı yok hafifleyeceksiniz..ayrıca kesinlikle her gece gecenin ilk saatinde bir vakte alarm kurun ve tuvalete çıkın.. tekrar ihtiyacınız olmayacağı için alt ıslatma da olmamış olur.
Son sorunuza cevabım, evet. Hiç rüya görmediğimde yaşamıyorum bu durumu.Ben bu olayı bir iki kısıden daha duymuştum. Onlarda aynen bu tur ruyalar sırasında bunu yaşamışlar. Tabi sızın kadar sıkmı yaşadılar onu bilemiyorum. ruyanızda tuvalete gıttıgınız ıcın oluyor bu durum bence. Beyin uyku ve uyanıklığı ayırt edemiyor gibi bişey. Psikolojik bir durumda olabilir. Bu tur ruyalar gormedıgizde bile altınıza kacırdınızmı hıc? Yani bunu yasadıgınızda muhakkak Ruyanızda tuvaletmi gormus oluyorsunuz?
Bence psikologa gidin. Yani bence onemlı bısey yok ama tek sorun o tur ruyalar Görmenız gibi geldi bana. Ama psikologa muhakkak gıdın. O sizi zaten gerekirse yonlendirirde.Son sorunuza cevabım, evet. Hiç rüya görmediğimde yaşamıyorum bu durumu.
Bir kere farklı bir sorundan ötürü tedaviyi başlatmıştım, ama maddi imkansızlık yüzünden tedaviyi devam ettiremedim. Hâlâ da psikologa gidecek durumumun olduğunu söyleyemem. Yine de teşekkürler.Bence psikologa gidin. Yani bence onemlı bısey yok ama tek sorun o tur ruyalar Görmenız gibi geldi bana. Ama psikologa muhakkak gıdın. O sizi zaten gerekirse yonlendirirde.
Bir de onu yapmayı deneyeyim, ama saati bulmam lazım. Teşekkürler.Kaçırdığınız saati tespit edip, o saatten
yaklaşık yarım saat öncesine saati kurup, tuvalete kalkın. Eğer bu tekniği düzenli uygularsanız, zamanla o kontrolü sağlamanız mümkün olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?