Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu sabah demir ilacına başladım. Biraz önce lavaboya gittim. Afedersiniz ama ishal gibi ve siyahtı. Siyaha baya yakındı yani. Demir ilacının böyle bir etkisi var mı bilgisi olan?
Okudum okudum dışkıda koyu renk yazıyor. Dünde okumuştum gözden kaçırmışım. O kadar korktum ki. Kullanan birkaç kişiyide aradım hepsinde koyu renk dışkı olmuş. Sabah 10 da içtim. 2 gibi bu olay oldu işte. İçmeden önce sabah çıktığım da gayet iyiydi çünkü. Elim ayağım titredi. Mide kanaması zannettim.
Okudum okudum dışkıda koyu renk yazıyor. Dünde okumuştum gözden kaçırmışım. O kadar korktum ki. Kullanan birkaç kişiyide aradım hepsinde koyu renk dışkı olmuş. Sabah 10 da içtim. 2 gibi bu olay oldu işte. İçmeden önce sabah çıktığım da gayet iyiydi çünkü. Elim ayağım titredi. Mide kanaması zannettim.