Öncelikle huzur diyarı kedili evimden selamlar :)
Kedim olana kadar bu kadar içli dışlı olabileceğimi acıkcası bende bilmiyordum. Sana emanet bir bebek gibi sahiplenme içgüdüsü direkt geliyor, yani bende öyle oldu. Çocuk gibi bakım istiyor ama herşeyi seve seve yapıyorum.
Koltuklarım perdelerim esyalarıma cok onem verirdim ama simdi hıcbırı gozumde yok istediğini yapsın :) tırmalama direği var zaten kediler için eğer ona alışırsa ekstra tırmalamaya gerek duymaz. tırmalayadabilir aksi de olabilir hepsinin karakteri farklı.
Ama genel olarak kendi halinde canlılar, çook sevimliler. Hayatının bir parçası yapacaksan mutlaka sahiplen, ama uğraşamam dersen hiç düşünme derim. 3 ayda bir aşı, kaliteli mamalar ve vitaminler kullanmalısın. Her gün tüylerini tarayıp kumunu temizlemelisin. Evin zemin kat değilse camlara kesinlikle sineklik taktırmalısın. Bunlar çok bişeymiş gibi görünüyor ama değil yaparken alırken kendi ihtiyaçların nasıl onemliyse onunkıler de oyle oluyor.
Ve dünyadaki en güzel varliklardan biri kediler bence çok huzur veriyorlar evin aurası değişiyor resmen. Sahiplenmeni ekstra tavsiye ederim. :)