Ayakkabi marka numara fiyat kullanim durumu nedir canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yurtdisindan aldigik az kullanilmis & kullanilmamis urunlerimi satiyorum. Ilgilenenler yazabilir bebegimler :)
ceketine bayıldım yaa bedeni we fiyatıda umarım bana uyar :)
herkes bayiliyo evet :) yeni aldim 50 liraya, baya temiz anlayacagin :) 30 olabilir:) bedeni large yaziyor ama medium large arasina gayet olur
Yurtdisindan aldigik az kullanilmis & kullanilmamis urunlerimi satiyorum. Ilgilenenler yazabilir bebegimler :)
Canim mavi yi begendim bileklikmi kolyemi
almanyadan geldi, hic kullanilmadi. 39 diyor ama ben 38im cuk diye giriyor icine 39 zorar gibi yani. fiyati 30tlcik :)
çok hoş beğendim ama 37 giyiyorum malesef
37 numara elimde sadece iki terlik var sifir yine, uygun fiyata dusunursen :)
cok guzeldir o, kolye canim. benim takmis oldugum fotograflarimdan atabilirim hatta :) guzel durur.
İlk baştaki uzun elbisenin boyunu ölçer misin rica etsem?
Birde tam rengi nedir ve fiyatı?
Cok guzel.bayildim diger tpiklerin kapatildi.terlik vardi ordada kirmizi.ikisi ne kadar canim.
ben 1.64üm, ayak bileklerime kadar geliyor. mavi renkte. Fotograftakilerin tipkisi rengi deseni herhangi bir oynama yok ve sifir hic giyilmedi almanyadan geldi, fiyat da 30 :)
1 ve 4 elbiseler kaç beden fiyatı nedir ?
Bende 165im aynıymışız canım benimde öyle gelir hemen hemen o zaman.. Yazın böyle giymelik uzun bileklerime kadar gelen bi elbise arıyorum bende bi düşüneyim o zaman fiyatı biraz fazla gibi geldi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?