• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetim ve fakir öğrencilerimiz için...

rosense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
37
0
86
İstanbul
Yetim ve fakir öğrencilerimiz için düzenli olarak burs topluyoruz... her verilen burs bir öğrenciyi doyuruyor ve okutuyor. en az 5 ytl... burdan olmasa bile eğer gerçekten vermek istiyorsanız etrafımızda bu bursları toplayan çok insanlar var onlara ulaşabilirsiniz. kime verdiğiniz önemli değil yeterki yerine ulaşsın... bu türkiye içinde sınırlı değil tüm dünyaya ulaşan sınırları geniş olan bir hizmettir....

helal olsun.gerçekten güzel bir iş yapıyorsunuz. size ve sizin ibi insanları canı gönülden kutluyorum.teşekkür ederim

sizi gercekten kutlarım.bende cocugum için burs almak istiyorum.neyapmalıyım

Yetim ve fakir öğrencilerimiz için düzenli olarak burs topluyoruz... her verilen burs bir öğrenciyi doyuruyor ve okutuyor. en az 5 ytl... burdan olmasa bile eğer gerçekten vermek istiyorsanız etrafımızda bu bursları toplayan çok insanlar var onlara ulaşabilirsiniz. kime verdiğiniz önemli değil yeterki yerine ulaşsın... bu türkiye içinde sınırlı değil tüm dünyaya ulaşan sınırları geniş olan bir hizmettir....

arkadaşım ben bu bursu anlamadım en az 5 ytl doyuruyor okutuyor demişsin. biraz açabilirmisin?

Back