• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetersiz sıvı ile hamile kalınabilir mi?

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
merhaba arkadaşlar soracağım özel soru konusunda sizlerin yardımınızı rica edecegim.
bu ay evledim.adetim genelde lekelenmeler ile başlar birkaç gün kan gelir sonra yine kahverengi lekelenmeler ile son bulur. 6 eylülde bu lekelenmeler bitti 13 eylül gecesi ilişki sonrası kızlık zırm yırtıldı ve peçeteye kırmızı kan damlacıkları geldi.sonra sabahında yine denedik fkat bizim lişkimiz gerek benden gerek eşimden dolayı uzun sürmemekte.kızlık zarını delmek bile bizim için başarı oldu benim size sormak istediğim. miyomum var adetlerim genelde düzensiz olur. biz ya 18 i ya 19 u terar ilişkiye girmek çalştık ama yine içime giden bir sıvı olmadı. çünkü içime girme konusunda kastığım için onun reaksiyonu azalıyor ilişki tam anlamıyla yapılamıyordu. adet başlangıcım lekelenme gecen ay 31 ağustostu. bu ay ise bu tarihten 10 11 gün önce yani 19 eylül gibi kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı. normalde bir iki gün sonrası kan gelmeye başlaması lazımken bugün ayın 24ü ve hala minik kahverengi akıntılar. bu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi?
doğru düzgün sıvı geldiğini içime anlamıyorum hem regl tarihimin 10 gün öncesinde leke gelmesi hem de hala kan gelmemiş olması ve kızlık zarı bozulma tarihinin adetten sonraki hafta yani o yumurtlama döneminin iyi olduğu haftaya denk gelmesi ve okuduğum bazı bilgiler kafamıkarıştırdı.. internette bazı bilgilerde cok az sıvıylabile hamile kalındığı söyleniyor. siz ne düşünyorsunuz yardımınızı rica edebilir miyim? Allah hayırlısını nasip etsin diyip sonucun olumlu olmasını çok istediğimi belirtmek isterim.

im içime boşlamıyor cinsel ilişkiyi tam yapamıyorz aslında reaksiyou azaliyor ben gireceği sırada kasılıyorum kalan ama sanırım birkaç kez içime kısa sürede olsa girmiştir. yumurltama tarihinden sonra bu oldu veonrasında sürekli kahveerengi akıntı geliyor. normalde bikaç gün kahve akıntı sonrası kan gelirdi adet düzenim de böyle hem 10 gün öncesinden oldum. hem de hala kan gelmedi kahverengi lekeye devam sizce hamililik rskim varmıdır
günlük bir akıntı önce regl sandım ama akıntından maksimum 3 gün snra normal kan gelmesi gerekir normal ped tamalıyken hep gülnük pdlerle geçiriyorum. bu soru işareti yaptı. bir de kızlık zarının yırtdılığı gün adt sonrası haftaya denk geldiğinden yumurtlamanın yüksek olmasıyla ilgili mi acaba diye düşündüm.

Bence en sağlıklısı bir test yapman hatta imkanın varsa özel bir hastanede kan ver 1 buçuk saatte öğrenmiş olursun sonucu..

sanırım umutlanmak istiyorum ama hastanye gidip e azından zarımın durumu hk bilgi almam gerekiyor. ben hafif tahriş oldğunu düşünüyorum.

Canım şöyle söyleyim bir iki santim içeri girdiyse bile tabiki kızlık zarın ya yırtılmıştır ya zedelenmeye bağlı hafif kan gelmiştir ama tamamen yırtılsa da bir kaç damlayla kalabilir ve sonraki ilişkilerdede kan gelebilir lekelenmelerin kızlık zarından kaynaklıda olabilir bazılarının bir hafta gelir benim öyle olmuştu ama pembe olur o kan değilse evliliğin ilk zamanları adet düzeni değişebilir arada lekelenmeler olabilir onun oturması baya bir zaman alıyor evlenince hormonlar bile değişiyor son olarak sanırım hamile kalmak istiyorsun az bir sıvıyla da kalabilirsin ama özellikle istiyorsanız yumurtlama günlerinde tam anlamıyla boşalma olursa tabi olasılık daha yüksek birde bana kalırsa biraz daha bekle test yap

sanırım umutlanmak istiyorum ama hastanye gidip e azından zarımın durumu hk bilgi almam gerekiyor. ben hafif tahriş oldğunu düşünüyorum.
Hani delinmişti? Delmek de neyse...
Doktora gidin, kurtulun.

Benim de ilk hafta kahverengi lekelenmelerim olmuştu doktora gittim. Bazı kişilerde bir iki hafta çok normal merak etme birkaç güne geçer dedi ikinci haftası da geçmişti zaten. Kızlık zarıyla alakalı bi durummuş sonuçta herkesin yapısı farklı oluyor canım endişe etme

Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum evliliğin ilk basladinsa gerek zarın yapısından gerekse hormonlardan düzen düzen karışabilir beklemen en mantıklısı su evrede sanki

Canım şöyle söyleyim bir iki santim içeri girdiyse bile tabiki kızlık zarın ya yırtılmıştır ya zedelenmeye bağlı hafif kan gelmiştir ama tamamen yırtılsa da bir kaç damlayla kalabilir ve sonraki ilişkilerdede kan gelebilir lekelenmelerin kızlık zarından kaynaklıda olabilir bazılarının bir hafta gelir benim öyle olmuştu ama pembe olur o kan değilse evliliğin ilk zamanları adet düzeni değişebilir arada lekelenmeler olabilir onun oturması baya bir zaman alıyor evlenince hormonlar bile değişiyor son olarak sanırım hamile kalmak istiyorsun az bir sıvıyla da kalabilirsin ama özellikle istiyorsanız yumurtlama günlerinde tam anlamıyla boşalma olursa tabi olasılık daha yüksek birde bana kalırsa biraz daha bekle test yap
Dediginiz gibi duzeni karisti soneasinda regl oldum

Back