- 30 Ocak 2015
- 12
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi bunickonaltiharf
canım okuyunca dayanamadım benimde sözlüm konyalı.aslında burda ben sana şaşırdım konyalı bi insandan bu tarz bişiler beklememen beni gerçekten şaşırttı.evet her memlekette çeşit çeşit insan var ama genelde bi bakış açıları oluyo.bende evlendikten sonra konyada yaşıcam ve benimkininde şimdilik böyle şeyleri abartı derecesinde yok ama ilerde olursa da şaşırmam.bişilere baştan kabulenebiliosan başlamalıydın.ki eminim sevgilinde bunu belli edicek küçük detaylar vermiştir ama sen gözden kaçırmışındır.bence bu şekilde yaşamayı kabul edebiliceksen çabala ama bunu yapamıcaksan hem kendini hemde onu yıpratma.
Bu da dogru.ondan iyisini de bulamam asla.sabah bir ozur dileyim bari.Daha önce gitmediğiniz bir şehir hakkında uyarı yapılmasına gerek olmasa bile yapılırsa da dünyanın sonu değil. Tabii ki oranın ortamını biliyorum, merak etme aşgım, demek de bir seçenektir. Atar yaparsanız, kralını göreceğiniz insanlar varlar ve hep var olacaklar, bundan kaçış yok.
bizde üni aşkıyız ve haliyle ünide bu tarz konular pek gündeme gelmio ama dediğim gbi bu yaşam sana uyuyosa devam et ve bence biraz araştır,sor soruştur.devam ederseniz seni nasıl bi hayatın beklediğini iice öğren ve kabul edebiliosan ona göre davran derim benKardesim bunu okuyunca o kadar uzuldum ki su ana kadar daha kotuye gitmesi ayrilmak aklima gelmemisti ama digru soyluyor olabilirsin.galiba benimde oyle bir yasamim olacak.konya biraz tutucu biliyorum ama benimki hic oyle olamazmis gibi gelmişti.haklisin galiba
Ya ne kadar kotu dusunuyorsunuz hemen.onlar kardesim gibi.10 yasimdan beri mahelleden tanidigim arkadaslarim.hemen sevgilim arkasini doner donmez birisiyle isi mi pisirecegim.tabi ayri oda da kalacagiz.sabah kalkip bir makara kikiri yapar kayardik diyecegim de bunu da yanlis anlamazsiniz umarim.2 tane erkekle tatile gitmene tahammul edecek genislikte midesi olan adami nereden bulacaksin
hele skandal icerikliler..Yeni üye olupta hemen konu açanların konularını okumak gelmiyor içimden.
Fakemiş gibi hissediyorum nedense.
Skandallar, cinsel içerikler, aksiyonlar, entrikalar, dramlar, acıtasyonlar, aldatılmalar falan filan. Gerçekse bile inandırıcı gelmiyor banahele skandal icerikliler..
erkek arkadaşınız sizin geniş yapınızı bildiği için uyarmak istemiştir, Konya tutucu bir yer, normalde istanbul gibi bir yerde giydiğinizde hiç dikkat çekmeyen bir şey orada dikkat çeken kıyafet sınıfına girebiliyor. Ayrıca iki erkek arkadaşla Uludağ'a gitme olayına ses çıkarmayacak erkek çok azdır; onlar da kendileri ihanete varan rahat davranışlar sergileyen kişiler olur çoğunlukla diye düşünüyorum. bence daha rahatini ve iyisini bir daha bulmanız zor, erkek arkadaşınızı kaçırmayın derim.
fake zaten.hem 2 erkekle tatile gidecek hem de artist artist sevgiliye atarlanacak.sadece düzgün giyin dedi diye dır dır etcek.Tırt bu da .Yeni üye olupta hemen konu açanların konularını okumak gelmiyor içimden.
Fakemiş gibi hissediyorum nedense.