• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter artık biri bana yardım etsin çıldırmak üzereyim :(((((

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
cildim zaten yağlıydı şimdi hamileyim dahada yağlandı.resmen yüzümden yağ damlıyo.öncedende yüzümde sivilce çıkardı ama hamilelikte yüzüm haritaya döndü.kırmızı kırmızı isilik gibi sivilceler.boynumda bile var.birde patavatsız insanların yüzün çok kötü olmuş demeleri beni dahada üzüyo.zaten hamileyim hassas bi dönemdeyim birde öyle söylediklerinde oturup ağlıyorum:14: hadi yağınıda,sivilcesinide geçtim yüzüm yağlandıkça gözeneklerim dahada açılmaya başladı.t bölgemdeki gözeneklerim öncedende açıktı.ama şimdi yanaklarımın genelinde gözeneklerim açılmaya başladı.herşeyin çaresi var ama gözeneklerin yok yüzümün heryerinin delik delik olmasından korkuyorum naparım ben.lütfen yardım edin bana kafayı yemek üzereyim.gözeneklerin sebebi aşırı yağ salgılanması biliyorum ama çaresini bulamıyorum.doktora gittim hamile olduğum için ilaç vermedi yalnızca bioderma sebium temizleme jeli verdi.onu kullanıyorum sabah akşam ama yüzüm 1 saat olmadan dahada yağlanıyo.nemlendirici istedim gerek yok dedi halbuki nemlendirmezsem dahada yağlanır diye biliyorum.en çok taktığım gözeneklerim dahada büyüyüp çoğalmalarını önleyebilirmiyim?:14: nolur okuyup geçmeyin cvp yazın psikolojim altüst olmuş durumda bilgilerinize ihtiyacım var

Doktorun vermemesi çok normal yediğin gibi sürdüğün şeylerde bebeğe etki ediyor. Doğal yollardan bir şeyler yapabilirsin mesela soda içine limon sıkıp yıkayabilirsin yarısınıda içersin serinlemiş olursun hem:))Domates, salatalığın tam zamanı yarısını ye yarısını sür yüzüne lekelere iyi geliyor:)salatalık maskesi çok güzel gerginleştiriyor.Bir kase yoğurt al birazını ayırıp içine soda yada bal koyup sürebilirsin kalanınıda yersin bebeğinede yararı olur:))Boşyere üzme kendini etrafındaki insanlarıda pek ciddiye alma annelik güzelliği vardır yüzünde:)):1:

Son düzenleme:
cildim zaten yağlıydı şimdi hamileyim dahada yağlandı.resmen yüzümden yağ damlıyo.öncedende yüzümde sivilce çıkardı ama hamilelikte yüzüm haritaya döndü.kırmızı kırmızı isilik gibi sivilceler.boynumda bile var.birde patavatsız insanların yüzün çok kötü olmuş demeleri beni dahada üzüyo.zaten hamileyim hassas bi dönemdeyim birde öyle söylediklerinde oturup ağlıyorum:14: hadi yağınıda,sivilcesinide geçtim yüzüm yağlandıkça gözeneklerim dahada açılmaya başladı.t bölgemdeki gözeneklerim öncedende açıktı.ama şimdi yanaklarımın genelinde gözeneklerim açılmaya başladı.herşeyin çaresi var ama gözeneklerin yok yüzümün heryerinin delik delik olmasından korkuyorum naparım ben.lütfen yardım edin bana kafayı yemek üzereyim.gözeneklerin sebebi aşırı yağ salgılanması biliyorum ama çaresini bulamıyorum.doktora gittim hamile olduğum için ilaç vermedi yalnızca bioderma sebium temizleme jeli verdi.onu kullanıyorum sabah akşam ama yüzüm 1 saat olmadan dahada yağlanıyo.nemlendirici istedim gerek yok dedi halbuki nemlendirmezsem dahada yağlanır diye biliyorum.en çok taktığım gözeneklerim dahada büyüyüp çoğalmalarını önleyebilirmiyim?:14: nolur okuyup geçmeyin cvp yazın psikolojim altüst olmuş durumda bilgilerinize ihtiyacım var

cnım çiğdem çaycı diye bir cilt doktoru var. işinin ustası bir seansta halledebilceğini düşünüyorum. internetten bir araştır konuş anlat derim.

Bioderma temizleyici sivilcelerini önlemez, ama çok iyi temizler. Kesinlikle tavsiye ederim. Kullandıklarım içinde en iyisiydi.. Kil maskesi yapabilirsin haftada iki kere. Cildin hassassa limondu, sirkeydi bu tür şeyleri kullanma.. Bioderma'nın sivilceli ciltler için olan serisinden gözenek küçültücü, peeling, maske türü şeyler alabilirsin. Aynı marka kullanman daha faydalı olur birbirini bütünlüyor çünkü. Sık sık su iç, yüzünü havluyla değil, kağıt havluyla kurula, yastık kılıfını sık değiştir, bol bol meyve ye ve yürüyüş yap (her gün en fazla 15 dk olacak şekilde). :) Hem bebeğin hem senin için çok faydası olacak..:34:

Tatlım hamile olduğun için öyle her bakımı kendi kendine deneme bir doktora git mutlaka

Back
X