cildim zaten yağlıydı şimdi hamileyim dahada yağlandı.resmen yüzümden yağ damlıyo.öncedende yüzümde sivilce çıkardı ama hamilelikte yüzüm haritaya döndü.kırmızı kırmızı isilik gibi sivilceler.boynumda bile var.birde patavatsız insanların yüzün çok kötü olmuş demeleri beni dahada üzüyo.zaten hamileyim hassas bi dönemdeyim birde öyle söylediklerinde oturup ağlıyorum
hadi yağınıda,sivilcesinide geçtim yüzüm yağlandıkça gözeneklerim dahada açılmaya başladı.t bölgemdeki gözeneklerim öncedende açıktı.ama şimdi yanaklarımın genelinde gözeneklerim açılmaya başladı.herşeyin çaresi var ama gözeneklerin yok yüzümün heryerinin delik delik olmasından korkuyorum naparım ben.lütfen yardım edin bana kafayı yemek üzereyim.gözeneklerin sebebi aşırı yağ salgılanması biliyorum ama çaresini bulamıyorum.doktora gittim hamile olduğum için ilaç vermedi yalnızca bioderma sebium temizleme jeli verdi.onu kullanıyorum sabah akşam ama yüzüm 1 saat olmadan dahada yağlanıyo.nemlendirici istedim gerek yok dedi halbuki nemlendirmezsem dahada yağlanır diye biliyorum.en çok taktığım gözeneklerim dahada büyüyüp çoğalmalarını önleyebilirmiyim?
nolur okuyup geçmeyin cvp yazın psikolojim altüst olmuş durumda bilgilerinize ihtiyacım var