iyi bi torpil bulursan hazırlanmana gerek yok.ama eğer millete karşı ben torpille yerleşmedim görüntüsü vermek istiyorsan git bikaç ay.eğlenceli olur.bu fakultelerin döner sermayelerine para yedirmen lazım.ordakiler doymazsa seni almazlar.milletvekili akraban babanın menfaat verdiği bi ahbabınız varsa oda olur. bunlara iyi yalakalık yapta mezun olunca iş aramayasın.
iyi bi torpil bulursan hazırlanmana gerek yok.ama eğer millete karşı ben torpille yerleşmedim görüntüsü vermek istiyorsan git bikaç ay.eğlenceli olur.bu fakultelerin döner sermayelerine para yedirmen lazım.ordakiler doymazsa seni almazlar.milletvekili akraban babanın menfaat verdiği bi ahbabınız varsa oda olur. bunlara iyi yalakalık yapta mezun olunca iş aramayasın.
ne kadar güzel moral vermişsiniz..tamam güllük gülistanlık değil herşey ama bu kadarda çaresiz değil...torpili bulsa nolcak yeteneği yoksa ? niye herşey torpil ? çalışan adamda çalışmışsa yapar bence...torpil de bi yere kadar gider.
tamam torpili varsa daha iyi olur ama yoksada dünyanın sonu değil bunu demek istiyorum
ne alakası var canım? yeteneği olmayan adamı oraya almak kendilerine ne katar ki? inan onunla uğraşmazlar. o bişeyleri beceremedikce hocaları sinir olur
torpilim falan olmadan birincilikle mimar sinan resime girdim, okula da harç parası hariç tek kuruş para vermedim
sakın çekemediğin biri kazanmış da sen girememiş olmayasın? seninki resmen çamur atma başka bişey değil
evet oldu aynen böyle
güzel sanatlara hazırlık kursuna giden onca öğrenci de sadece kurs hocalarına para yedirmek için gidiyor
bilip bilmeden ne kadar çok konuşan insan var
konu sahibi arkadaşım biran önce iyi bir kursa başla tabiki torpille giren oluyordur hiç yok diyemeyiz ama çok az bi kısım öyle giriyor
eğer hedefinde kararlıysan biran önce çalışmalara başla
Hırs işte...Ne kötü bir şey...Başaramayınca çamur at olsun bitsin...Bu arada konu 2008'den kalmış iyi hortlatmışız haha
özel ders verebilirim
Ben Mimar Sinan'ı bitireli çok oldu...
pekı sımdı napıyorsun ?? ne ısle mesgulsun??
pekı sımdı napıyorsun ?? ne ısle mesgulsun??
Hırs işte...Ne kötü bir şey...Başaramayınca çamur at olsun bitsin...Bu arada konu 2008'den kalmış iyi hortlatmışız haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?