- 30 Temmuz 2016
- 892
- 472
- 103
kızlar merhaba. benim sıkıntım iş bulamama konusunda. aslında öğretmenim. ama tabi ki atanamadım. bir çok okula başvurdum, ücretliye başvurdum hiçbiri olmadı. evliyim. ve şimdi de 31 haftalık hamileyim. eşimin işi var şükür. ama zorlandığımız zamanlar oluyor. geçenlerde arabamızı vurduk ve maddi anlamda çok bunaldık. eşim bugün babasından borç istemiş. çok büyük bi para değil. ama bu beni çok rahatsız etti. öncesinde bir kez borç aldı bbasından 500 lira kadar. kaynanam ilk fırsatta lafını yaptı. yine aynısı olacak diye çok tedirginim. aldığı parayı da geciktirmez bu ay alsa bir sonraki ay öder. gelelim benim sıkıntıma. çocuk doğunca bir müddet çalışamayacağım. ama sonrasında bi iş bulmak istiyorum. tezgahtarlık olur sekreterlik olur ne olursa. ama bu süreçte kafamı yiyip bitiriyor bu konu. eve destek olamamak, eşimi başkasına muhtaç etmek kanıma dokunuyor. belki de hamile olduğum için daha da yoğun hissediyorum bunları. ama nasıl atlatacağım bu hisleri bilmiyorum. bebeğime de yansıtırım diye çok korkuyorum.