yesimemre Burun Estetiği Ameliyatı

yesimmemrre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8
0
36
Bursa
5 gun once burun estetigi oldum. ameliyatım cok basarılı gecti tamponlar cıktı gerci suan sadece burnumun ucunu gorebiliyorum ama cok tatlı olmus bursada olupta yaptırmayı dusunen varsa kesinlikle Mesut Özcan'ı tavsiye ediyorum. ancak soyle bi sorunum var; ust dudagım sanırım sis ve yandan ördek gibi duruyorum. sizce bu normal gecer mi? yoksa boyle mi kalıcaaaak!

öyle durması çok normal bende 18. gunumdeyım merak etme bu konuda ben çok dert edıp ağlamıstım ama uzlcek bısey yok ınıyor :) tabı azda olsa sıslık kalıyor ama goruntu kotu olmuyor rahatlıkla dısarı çıkarsın :)

canım cok geçmiş olsun yeni burnuşunda hayırlı olsun ..korkma o daha sonra düzelcek kalmaz öyle yapılan işlemden ve burun hava durduğundan dolayıdır iner o zamanla öyle ördek gibi kalmazsın fıstık.ddd

merhabalar ben de bu ayın sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum mesut beyle görüştüm ama bikaç dokrtorla daha görüşmüştüm aklım mesut beyde kaldıı çoğu hastasıı memnun..biraz anlatır mısın ameliyatın nasıl geçtii?mesut bey ilgilendi mi sonrasnda da? herhangi ağrı sızı korkulacak durum oluştu muu_ben biraz korkuyorum daaa nekadar kararlı olsam da

bende cok korkuyordum ama hicte korkulcak birsey yokmus. ameliyattan 4 saat sonra mesut bey geldi ilgilendi,hemsirelerde cok ilgili. nasıl uyumam gerektigini, neler yiyebilcegimi hakkında bilgilendirme yaptı. biraz yuruttuler. sabah 9da ameliyata girdim aksam 7de eve döndüm. hic bir sekilde agrı olmadı, belki bunyeden bunyeye degisiyordur ama bende agrı olmadı :) 2.gün göz altlarım inanılmaz şişti, gözlerim kapanıcak diye çok korktum ama yinede agrı yoktu. uzun lafın kısası hiç korkulacak birşey yok

çok geçmiş olsun, sevindim güzel geçmesine. benim de 3. günüm kızlar. psikolojik olarak çökmüş durumdayım. biraz sorunlu geçiyo benim. burnumun ucu da domuz burnu gibi gördükçe ağlıyorum, daha da şişiyo gözlerimmm

hayııır hic dert etme burnun inicek zamanla, simdi sis oldugu icin oyle geliyoduuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…