- 30 Kasım 2023
- 28
- 13
- 3
- 22
- Konu Sahibi herhangibiri20
-
Nasıl kurutabilirim doğradığım için kurutmak zor olur diye düşünmüştümDoğradığım yeşillikleri kurutup buzdolabı poşetine koyuyorum. Ertesi güne kadar sıkıntısız duruyor buzdolabında.
Poşetleyip buzdolabına koyun bir şey olmaz bir gündenBabama suya koymayalım taze taze yıkar temizler yaparım dediğim halde ıspanağı suya koydu yarın yapacağım yemeği bende mecbur temizledim doğradım yarına kadar nasıl muhafaza etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Kupkuru olmasına gerek yok. Bir süzgece koyun doğranmış halde on-on beş dakika bekletin yeter.Nasıl kurutabilirim doğradığım için kurutmak zor olur diye düşünmüştüm
Ha tamam şuan o kıvamda zaten poşetleyip koyayım teşekkürlerKupkuru olmasına gerek yok. Bir süzgece koyun doğranmış halde on-on beş dakika bekletin yeter.
TeşekkürlerPoşetleyip buzdolabına koyun bir şey olmaz bir günden
eğer fazla ise yapacağınız yemeğe göre buzluğa atabilirsiniz
Rica ederim kk ya da hoş geldinTeşekkürler
Ayy teşekkürler hoşbuldummRica ederim kk ya da hoş geldin
Haşlayarak mi yapıyorsunuz yoksa haşlamadan kavuruyor musunuzBabama suya koymayalım taze taze yıkar temizler yaparım dediğim halde ıspanağı suya koydu yarın yapacağım yemeği bende mecbur temizledim doğradım yarına kadar nasıl muhafaza etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Yemeğini yapacağım zaman haşlamıyorum ıspanağın kavurması da yapılıyor ya o zaman haşlayıp kavuruyorum annemden öyle gördüm benHaşlayarak mi yapıyorsunuz yoksa haşlamadan kavuruyor musunuz
Bende öyle yapıyorum haşlayarak da kaldırabilirsiniz veya biraz suyu süzülsün poşetle kaldırın yarına kadar bisey olmazYemeğini yapacağım zaman haşlamıyorum ıspanağın kavurması da yapılıyor ya o zaman haşlayıp kavuruyorum annemden öyle gördüm ben
Siz ve diğer arkadaşların dediği gibi poşetledim kaldırdım babama kalsa suda kalsın bi şey olmaz diyorduBende öyle yapıyorum haşlayarak da kaldırabilirsiniz veya biraz suyu süzülsün poşetle kaldırın yarına kadar bisey olmaz
TeşekkürlerYıkadıktan sonra üç dört yaprak kağıt havluyu kesintisiz koparıp yeşilliği rulo gibi onun içine sararak poşetleyince daha uzun süre dayanıyor, bunu işyerindeki aşçımızdan görmüştüm, ben de annem de yapıyoruz son yıllarda, işe yarıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?