• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeşilimsi saç rengi lütfen yardım edin(resimli)

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir
kızlar benım saçım şuan bu renk.saçımda kumral boya+rofle vs.oldugu ıcın yeşılımsılık var.ama ben boyle altın sarısı,bal sarısı tonlarında birşey ıstıyorum.2cm dıpler geldı şuanda.sizce ne yapmalıyım??? $IMG_0353fvr.jpg $qwe.jpg

aynen benım sacımda böyle olduu sarıdan bu renklere bıoyadım kahve fln yaptm yeşillik oldu
en son neva color altın sarısı ve acık kumralı karıstırdım bıraz düzeldi ama bıkaç kez daha boyarsam oturcak

yesılımsı renkler hastasıyım bayıldım benımkıde ole olsun dıye ugrasıyom olmuyo kullu renklere bayılıyorum

saçlarını altın sarısına tek basına boyasan iyice kızıllanır ama istedıgın renk cıkmaz canım eger bu yeşillkten kurtulmak stiyosan kahve agırlıklı boya

bana hiç yakışmıyor bu tonlar çok olgun gösteriyorum yani yaşımdan büyük.siyaha devam:)

sacınızda yesilimsi bi renk olsun istemiyorsanız eger kullu renklerin içerisine tırnak ucu kadar kızıllık katıp oyle boyayın arkadaslar
benimde oyle olmustu kuaforum dedi ki kullu kumralın içerisine azıcık tırnak ucu kadar kızıllık koyarsan olmaz dedi ardından oyle yaptıgımda gercektende olmadı
direk boyadaki renk oldu yesilimsi hiç yoktu

aynen benım sacımda böyle olduu sarıdan bu renklere bıoyadım kahve fln yaptm yeşillik oldu
en son neva color altın sarısı ve acık kumralı karıstırdım bıraz düzeldi ama bıkaç kez daha boyarsam oturcak
cnm bende oyle yapmayı düşünüyorum ama küllü olmadıgı ıcın dıpler turuncu olur dıye korkuyorum.senın acıkkumral kullumuydu.bir de saçının resmini koyarsan çok sevinirim...

sacınızda yesilimsi bi renk olsun istemiyorsanız eger kullu renklerin içerisine tırnak ucu kadar kızıllık katıp oyle boyayın arkadaslar
benimde oyle olmustu kuaforum dedi ki kullu kumralın içerisine azıcık tırnak ucu kadar kızıllık koyarsan olmaz dedi ardından oyle yaptıgımda gercektende olmadı
direk boyadaki renk oldu yesilimsi hiç yoktu
ama ben bı ara actıgım ıcın sacımın zemınınde turunculuk var.tekrar turuncular ortaya cıkmasın bu seferde? :44:

saçlarını altın sarısına tek basına boyasan iyice kızıllanır ama istedıgın renk cıkmaz canım eger bu yeşillkten kurtulmak stiyosan kahve agırlıklı boya
cnm kahveye boyamayıda dusundum ama usttekı arkadasımız yesıllık gıtmedı demiş o yuzden cok kararsızım :44: ayrıca çikolata karamel rengine baylıyorum sence o renge boyasam tutarmı???

Back