• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeşilimsi röflem! :(

denizkizi2208

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
16
0
36
Antalya
kızlar mahvolmuş durumdayım. 5 gün önce küllü kumral saçlarıma ince ve sık röfle yaptırdım. işçilik gayet başarılı ama renk çok kötü.. hem çok yapay duruyor hemde yeşil.. ben kırık beyaz fildişi ve küllü açık sarı tonlu bir şey istemiştim. saçlarım gayet sağlıklı.. sizce ne yapmalıyım. akıl verin lütfen :14::14::14:

bende röfle yaptırırm ama hiç başıma gelmedi (allah korusun)
kuaförüne git bence

istediğim bu rengi tarif ettiğinde cilayı ona uygun yapar mı sence? bi de röfle yaptırırken de ton ayarlaması yapılıyormuş. benimki çok beyaz olsun istemedim saçın yıpranmasın dedi. küllü cilayla birleşinceçok abuk bir şey oldu..

zamanla yeşerme geçiyor saçtan, çok üzülme. olmadı herhangi küllü sarı boya alıp kendin bile yapabilirsin, zemin açık zaten.

5 günde 4 kez yıkadım saçımı akar dediler karışır dediler ı ıh.. olmadı. peki küllüler yeşil yapmıyor mu röfleli saçı alır sürerim ibiş gibi çıkmıyim meydana :18:

Doğru tabi, küllü tek başına yeşerme yapar. Ben sana hikayemi anlatıyım. Geçen ay bende kendim boyadım, bildiğin çiğ bir sarı oldu. Kuaföre 15 dk boya tutup saçları hoş bir hale getirdi. evde bende yapabilirdim aslında. yaptığı kahve tonlarını karıştırmaktı...ucuza da yaptı.
Belki sende gidip buna benzer bir cila attırabilirsin. yada doreli bir renkle düzeltir. resim olsa mesala daha iyi yorum yapanlar olur.
üzülme ama düzelmesi kolay.

Back