- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
kızlar merhaba ben çocuk düşünüyordum konuyla ilgili çok post açtım olmuyor diye saldım kendimi kilo aldım ama şimdi zayıflamaya karar verdim çocuk olmuyor zaten bari zayıflayım ondan sonra olursa olur zaten. bi kür buldum dün aktarlarda satılan yeşil çayı alıyoruz.
Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Sodalı, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi sodalı limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor, zayıflatıyor…
bayağı okudum işe yarıyor sanırım bol eksilerr :)
Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Sodalı, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi sodalı limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor, zayıflatıyor…
bayağı okudum işe yarıyor sanırım bol eksilerr :)
Son düzenleyen: Moderatör: