Yeşilay Başkanı: Deniz Seki piyasadan silinmeli

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Son dönemde bonzai kullanımının artmasına dikkat çeken Yeşilay Başkanı Karaman, Deniz Seki için sert konuştu. Karaman, Deniz Seki'nin piyasadan silinmesi gerektiğini söyledi. Deniz Seki piyasadan silinmeli!

DENİZ SEKİ PİYASADAN SİLİNMELİ!

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki için bir açıklama da Yeşilay Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman'dan geldi.

İhsan Karaman, son dönemde uyuşturucu kullanımının arttığına ve ölümlerin de çoğaldığına dikkat çekti. Özellikle bonzai nedeniyle ölümlerin artması üzerine, dikkatler bir kez daha uyuşturucuyla mücadeleye çevirildi.

Uyuşturucu kullanırken yakalanan ya da mahkeme kararıyla onaylanan sanatçılar hakkında Karaman sert konuştu.

Yapılan açıklamada, basına da büyük iş düştüğü söylendi. Karaman, basının kötü örnekleri ekranlara çıkarmaması gerektiğini söyledi. Deniz Seki'nin suçunun mahkeme kararıyla ispatlandığını söyleyen Karaman, ünlü sanatçının piyasadan silinmesi gerektiğini belirtti.

Karaman, Deniz Seki konusunda basın, menajerler hatta ona iş verenlere büyük iş düştüğünü belirtti. Deniz Seki gibi kişilerin toplum nezdinde yüceltilmesinin kötü örnek olduğunu söyleyen Karaman, Kenan İmirzalıoğlu'nun sarhoş hallerinin ekranlara getirilmesini de eleştirdi.

Sonuna kadar destekliyorum. Bu tavrindan dolayi sayin bakana da tesekkur ediyorum. Rabbim yavrularımizi her tur beladan korusun. Uyusturucu kullanip sattigi kesinlesen deniz sekinin sanki madurmus gibi magazin programlarinda yansitilmasini da kiniyorum.

Back