bebegim 6 aylık olacak bır hafta sonra ıkı aydır falan kakası sümükümsü doktora sordugumda ates gibi başka belirtiler yoksa onemlı degıl dedı ama benım ıcım rahat degıl çunku genelde boyle sadece anne sutu aldı suana kadar kaka testı yaptırnmak gereklımı sızce boyle olup herhangı bısey cıkmayan varmı?bebegın kılo alımıda ıı doktor kılo almaz eger mıkrop falan olsa demıstı...
canım benimkide 6 ayın icinde. iki haftaya yakın ishal seklinde ya da sumuksu sekilde kaka yapıyo. doktora sorduk sorun yok dedi. hatta 500 gr almıs, bana az geldi ama doktor bu donemde iyi dedi. ben de endişe ediyorum aslında ama kusma-ates-ishal birlikte degilse sorun yokmuş.
benim kızımda ek gıdaya geçene kadar öyleydi kaç kez doktora gittim hiç biri önemsemedi ama bençok takıyordum kafama..ek gıdaya başlayınca geçti bitti çok şükür demekki gerçekten önemsizmiş.. sadece anne sütü alıyorsa rahat ol sende birşey olmaz Allah'ın izniyle.
bebekleriniz küçükmüş.sanıyorum ki emziriyorsunuzdur da.benim bildiğim yani bana da büyükelrimin hep demesi üşütmeyle alakalı bu sümüksü ve yeşil kaka.eğer bebekleriniz direkt kendilerini üşütmeseler bile sizin üşütmenizle sütünüzden geçen bir üşütme söz konusu olabilir.ben 2-3 kez yaşadım bu durumu ve hep haklı çıktılar.ben kendi ayaklarımı yada göğsümü korumasam kızımın kakası öyle olurdu.bazen büyükler doktorlardan daha deneyimli ve bilgili olabiliyor.tabi bilinçli ve hurafelere inanmayan büyükler için geçerli :))